Айс кафе с ванилия

ТРУДНОСТ
12H5m

Ваниловият сироп превръща всяка глътка в удоволствие за небцето и духа. Едно необикновено кафе с международен дух.
Съставки
  • 1 чаша еспресо (кафеварка)
  • 150 мл мляко
  • 2 с.л. ванилов сироп
  • 6-8 кубчета замразено кафе (от кафеварка)
Приготвяне

За да приготвите кафето на кубчета, вземете форма за лед и сипете кафето вътре. Важно е да не подслаждате кафето, защото няма да замръзне. Напълнете чаша от 300 мл с кубчета кафе и сипете 250 мл мляко. Пригответе кафето и разтворете ваниловия сироп вътре. Накрая го изсипете върху млякото и леда. Вашето айс лате с ванилия е готово!

Поднасяне

Сервирайте айс латето със сламка.

Метод

За да приготвите кафето на кубчета, вземете форма за лед и сипете кафето вътре.

Важно е да не подслаждате кафето, защото няма да замръзне.

Напълнете чаша от 300 мл с кубчета кафе и сипете 250 мл мляко.

Пригответе кафето и разтворете ваниловия сироп вътре.

След това го изсипете в млякото и леда.

Вашето айс лате с ванилия е готово!

 

 

Поднасяне

Сервирайте айс латето със сламка.

 

 

Идеалното кафе за тази рецепта

Crema e Gusto Classico

Хармоничен и кадифен

Срещата на бразилска Арабика и африканска и азиатска Робуста, води до плътно и ароматно еспресо, подсилено от сладки и шоколадови нотки, леко ароматизиран. Абсолютно вкусно.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Предложения за вечеря: нека тези рецепти ви вдъхновят!

MAGAZINE 1H
Салата от морски дарове върху крем от биволска моцарела

ТРУДНОСТ
ПОДГОТВЕТЕ ГО СЕГА
MAGAZINE 2H
Яйца, гъби и кафе

ТРУДНОСТ
ПОДГОТВЕТЕ ГО СЕГА
MAGAZINE 2H
Тарт с мока

ТРУДНОСТ
ПОДГОТВЕТЕ ГО СЕГА
MAGAZINE 1H 10m
Кафе капучино

ТРУДНОСТ
ПОДГОТВЕТЕ ГО СЕГА
MAGAZINE 1H 20m
Кекс с ечемик

ТРУДНОСТ
ПОДГОТВЕТЕ ГО СЕГА
MAGAZINE 1H 15m
Безглутенова кафеена торта

ТРУДНОСТ
ПОДГОТВЕТЕ ГО СЕГА
MAGAZINE 3H
Талиатели с кафе

ТРУДНОСТ
ПОДГОТВЕТЕ ГО СЕГА
MAGAZINE 12H 5m
Айс кафе с ванилия

ТРУДНОСТ
ПОДГОТВЕТЕ ГО СЕГА
MAGAZINE 5m
Вечерно айс кафе

ТРУДНОСТ
ПОДГОТВЕТЕ ГО СЕГА
MAGAZINE 1H 50m
Кафеени еклери с пълнеж от юдзу

ТРУДНОСТ
ПОДГОТВЕТЕ ГО СЕГА