Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
АLT АLT

РЕЦЕПТАТА ЗА ИЗНЕНАДВАЩО СТУДЕНО ИЗВЛЕЧЕНО КАФЕ

Lavazza иска да ви разкрие тайните на приготвянето на това освежаващо и вкусно студено извлечено кафе.

От екипа на Lavazza 2/3 минути

Студено извлеченото кафе има богати на ароматни характеристики и може да се съхранява повече от един ден.

Прави се с помощта на система за студена екстракция, която изисква поне 7 или 8 часа обработка. Уредът, използван за приготвянето, е известен като Toddy и се състои от 3 секции: горен стъклен буркан, където се поставя студената вода, централен контейнер за смляно кафе и долна гарафа за събиране на крайния продукт.

Кафето се смесва с водата капка по капка за филтриране на около 8 капки на всеки 10 секунди.

КАК РАБОТИ СТУДЕНОТО ИЗВЛИЧАНЕ?

Капките преминават през кафето на прах, улавят характеристиките му и излизат в различен цвят и богати на аромати и вещества. Предимството на тази напитка е нейният срок на годност, който ви позволява да я приготвяте в по-големи количества. Всъщност кафе, извлечено по този метод, може да се съхранява до 2/3 дни в хладилника.

Въпреки че Съединените щати прославиха студено извлеченото кафе по света, в Япония хората му се наслаждават от 17-и век.

През този период холандски търговци започват да го представят на останалия свят, поради което сега е известно още като холандско кафе или кафе „Киото“.

Като всяка звезда, студено извлеченото кафе също има своите тайни. 

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.