Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
АLT alt

Как се приготвя класическо виенско кафе

Потопете се в класическия стил на Lavazza за приготвяне на разкошно виенско кафе.

От екипа на Lavazza 2/3 минути

Виенското кафе се приготвя много лесно. В рамките на минути можете да се насладите на разкошна виенска елегантност с всяка глътка.

Виенското кафе е вкусна вариация на най-класическото еспресо. В тази уникална рецепта кафето е комбинирано с разтопен шоколад и гарнирано с бита сметана.

Повечето хора не знаят, че рецептата идва от традицията на виенското кафене, започнала през 19-и век и има историческа стойност, призната дори от ЮНЕСКО. Във всяка чаша виенско кафе има история за културни срещи, литература, музика и изкуство.

За приготвянето му препоръчваме да използвате интензивен бленд с плътен вкус, като например ¡Tierra! Bio Organic.

Готови ли сте да приготвите кафе, което никога няма да забравите?

ОБОРУДВАНЕ

Чаша
Тел за разбиване

СЪСТАВКИ

Еспресо
Шоколадов топинг
Каймак
Шоколадови люспи

УКАЗАНИЯ

1. Изсипете 1,5 с.л шоколадов топинг в чаша за кафе.

2. След това пригответе дълго еспресо, сипете го в чашата и добавете 3 с.л. сметана.

3. Поръсете с шоколадови стърготини.

Почти е готово! След няколко минути ще можете да се насладите на вкусна и стилна почивка.

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.