*Lavazza не е свързана, одобрена или спонсорирана от Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® и Melody I са търговски марки на трети страни без връзка с Luigi Lavazza S.p.A.
Потопете се в класическия стил на Lavazza за приготвяне на разкошно виенско кафе.
Виенското кафе се приготвя много лесно. В рамките на минути можете да се насладите на разкошна виенска елегантност с всяка глътка.
Виенското кафе е вкусна вариация на най-класическото еспресо. В тази уникална рецепта кафето е комбинирано с разтопен шоколад и гарнирано с бита сметана.
Повечето хора не знаят, че рецептата идва от традицията на виенското кафене, започнала през 19-и век и има историческа стойност, призната дори от ЮНЕСКО. Във всяка чаша виенско кафе има история за културни срещи, литература, музика и изкуство.
За приготвянето му препоръчваме да използвате интензивен бленд с плътен вкус, като например ¡Tierra! Bio Organic.
Готови ли сте да приготвите кафе, което никога няма да забравите?
Чаша
Тел за разбиване
Еспресо
Шоколадов топинг
Каймак
Шоколадови люспи
1. Изсипете 1,5 с.л шоколадов топинг в чаша за кафе.
2. След това пригответе дълго еспресо, сипете го в чашата и добавете 3 с.л. сметана.
3. Поръсете с шоколадови стърготини.
Почти е готово! След няколко минути ще можете да се насладите на вкусна и стилна почивка.