Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA

Lavazza на Вашите услуги

От избора на вида кафе, съдействие и поправка на наши продукти или с информация за онлайн покупки – ние винаги сме на Вашите услуги.

От избора на вида кафе, съдействие и поправка на наши продукти или с информация за онлайн покупки – ние винаги сме на Вашите услуги.

Свържете се с нас! 

Ако имате въпроси или притеснения, ние сме тук, за да Ви помогнем! Ще се свържем свас възможно най-скоро.

 

За да изпратите Вашето запитване, ще бъдете пренасочени към страницата „Свържете се с нас“ на уебсайта www.lavazza.com , където можете също да намерите нашите местни дистрибутори по целия свят. На тази страница можете да намерите различни въпроси, които често се задават от клиентите, и най-важното – можете да изпратите формуляр с личните си данни и с информация за естеството на проблема ви.

 

Ако желаете кафе Lavazza и продукти за Вашия дом, хотел/ресторант/кафетерия и бизнес, моля свържете се с:

Софсток ЛТД ООД

бул. Проф. Цветан Лазаров № 46, София, България

+359 02 90 45 800

Електронна поща

Уебсайт

 

Очакваме да се свържете с нас.

Често задавани въпроси

ПРЕГЛЕД НА ВСИЧКИ ПРЕГЛЕД НА ВСИЧКИ
Какво представлява Lavazza Training Center и как работи?

Получете повече подробности на тази връзка! Понастоящем обучителните дейности, насърчавани от нашия Training Center, са запазени за професионалисти, които използват продуктите на Lavazza, предназначени за ресторанти и барове. Ако вече сте клиент на Lavazza, моля, предоставете ни своите лични данни (име на фирмата, вашето име и фамилия, град и област на пребиваване, телефонен номер, номер по ДДС) чрез връзката към формуляра за контакт B2B, за да може представител на Lavazza да се свърже с вас и да ви предостави подробна информация. Въпреки това планираме да разширим достъпа до нашите курсове за потребителите ни: продължавайте да ни следвате, за да сте в крак с нашите дейности!

Как да работите с нас в Lavazza?

Присъединете се към Lavazza и израствайте с нас. Вижте текущите отворени позиции на тази връзка.

Имам търговско запитване, как да се свържа с вас?

Моля, изпратете заявката си на тази връзка.

Как да станете доставчик на Lavazza?

Научете как да станете един от нашите доставчици на тази връзка.

Какво е Фондация „Lavazza“?

Фондация Giuseppe и Pericle Lavazza, НПО, създадена през 2004 г., насърчава и изпълнява икономически, социални и екологични проекти за устойчивост в полза на общностите, произвеждащи кафе по целия свят. Основната цел на Фондация „Lavazza“ е да помага на производителите на кафе да подобряватт добива и качеството на своите продукти чрез обучение за добри земеделски практики и чрез насърчаване на развитието на предприемачески умения. За допълнителна информация ви каним да се консултирате със съответния раздел на уебсайта на Lavazza.

Какво прави Lavazza за устойчивостта?

Стратегията за устойчивост на Lavazza Group е очертана в нашия Манифест за устойчивост „Цел във всяка чаша“, политическа декларация, вдъхновена от силното чувство за корпоративна отговорност, което компанията винаги е изпитвала към общностите, в които оперира. Също така проверете нашия Баланс за устойчивост, който е основният инструмент, който използваме, за да съобщаваме годишните резултати от усилията ни в областта на устойчивостта.

Sofstok LTD OOD

46 Viale Prof. Tsvetan Lazarov,

Sofia, Bulgaria

СЕДАЛИЩЕ

LUIGI LAVAZZA SPA
Via Bologna 32,
10 152, Torino, IT