Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA

Кафе машини

Изживяването Lavazza в капсули

Кафе машините Lavazza са еволюция на най-напредналата технология, която ви предоставя традиционно и автентично изживяване, докато пиете кафе, което е както практично, така и изпълнено с аромат.
Кафе машините Lavazza са уникални, с различни функции, които да отговорят на нуждите ви. Открийте иновативния дизайн, елегантността и практичността в машина, която перфектно пасва на вашия ъгъл за кафе. Ние предлагаме множество решения, с които да се насладите на истинското италианско еспресо и на други напитки. Всички машини са проектирани така че да предоставят автентично изживяване във всяка чашка.

Кафе машините Lavazza с капсули са еволюция на най-напредналата технология, която ви предоставя традиционно и автентично изживяване, докато пиете кафе, което е както практично, така и изпълнено с аромат.
Кафе машините Lavazza са уникални, с различни функции, които да отговорят на нуждите ви. Открийте иновативния дизайн, елегантността и практичността в машина, която перфектно пасва на вашия ъгъл за кафе. Ние предлагаме множество решения, с които да се насладите на истинското италианско еспресо и на други напитки. Всички машини са проектирани така, че да предоставят автентично изживяване във всяка чашка.

Lavazza A Modo Mio Jolie

Кафе машини

Lavazza A Modo Mio Jolie

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.