За тази рецепта трябва да започнете от маслото, което, за да бъде хубаво и меко, трябва да престои извън хладилника около 2 часа. След това започнете с подготовката на ечемика и пресейте брашното с бакпулвера и бадемовото брашно. Така тестото ще е по-леко и по-пухкаво.

После смесете маслото със захарта, като използвате електрически мискер, докато получите кремообразна смес. Добавете яйцата, жълтъците/жълтъка, кокоса, млякото и ечемика към сухите съставки постепенно, докато се оформи еднородна смес без бучки. 

Бъркайте от дъното нагоре, за да влиза въздух и за получаване на лека и хомогенна смес. Намаслете формичките за кекса, може да използвате правоъгълна форма за плъмкейк, и ги напълнете със сместа.

Препоръчителният размер за формата е 24 x 12 x 8 cm.

Сега просто ги поставете във фурната на 185 °C за 45 минути.