НАЗАД
Un minuto
TheCoffeeBook

Т като тяло

Публикувано на 12 юли 17

Тактилното възприятие на кафето ни позволява да оценим тялото на екстракта, нивото на вискозитета, мекотата (коприненото усещане, дължащо се на наличието на мазнини и захари) и неговата температура.

Открихме други статии, които могат да ви интересуват...

MAGAZINE
К като кафе

TheCoffeeBook

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
MAGAZINE
Б като бленд

TheCoffeeBook

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
MAGAZINE
И като интензитет

TheCoffeeBook

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
MAGAZINE
Г като горчиво

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
MAGAZINE
П като пяна

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
MAGAZINE
О като обработка

TheCoffeeBook

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
MAGAZINE
В като вкус

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
MAGAZINE
И като изпичане

TheCoffeeBook

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
MAGAZINE
Р като Робуста

TheCoffeeBook

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
MAGAZINE
Т като тяло

TheCoffeeBook

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ