Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
ALT alt

Дейвид Кътлър, истински специалист по кафето

Научете повече защо обучението в кафе индустрията е основно с Кътлър

От екипа на Lavazza 2 минути

Експерт по кафе и ентусиаст, Дейвид Кътлър е ключов играч в екипа на Lavazza в Обединеното кралство.

ИСТОРИЯ С LAVAZZA

Пътуването му с Lavazza започва в началото на 2013 г., когато работи като обучител, преподаващ бариста умения и приготвяне на кафе. След това Кътлър прекарва известно време в седалището на Lavazza в Торино, създавайки образователни програми за Обединеното кралство и Ирландия. 

От 2015 г. Кътлър е ръководител на Учебния център на Lavazza в Обединеното кралство и работи като специалист по кафето и посланик на бранда, като същевременно продължава да ръководи Учебния център в Обединеното кралство.

НАСЪРЧАВАНЕ НА COFFEE CULTURE

Развълнуван от това как се е развила кафе индустрията в Обединеното кралство през последното десетилетие, Дейвид вярва в предлагането на потребителите на пълно кафе изживяване. Заедно с Lavazza той се стреми да направи това, като предава историята и опита на Lavazza в съоръженията на Lavazza за обучение от световна класа, най-големите центрове за изследване на кафето в Италия и света.

Целта на Кътлър е да предостави на всички онези, които се стремят да научат изкуството на кафето и да култивират неговата култура, пространство, където могат да проявят креативност в приготвянето на кафе.  

Чрез иновативно мислене и намиране на нови и различни начини за използване на тази ценна и ярка съставка, хората, които работят във и със света на кафето, могат да имат на свое разположение богат набор от необикновени начини за приготвяне на кафе.

КАКВО ОЗНАЧАВА LAVAZZA ЗА НЕГО

Това, което Кътлър цени най-много в Lavazza, е новаторският дух, ангажиментът към устойчивостта и участието в повторното въвеждане на кафето и отглеждането на кафе в историческите региони за отглеждане на кафе в Колумбия, Перу и Бразилия. Поради тази причина един от любимите му продукти кафе е Lavazza La Reserva de ¡Tierra!, новата първокласна гама от устойчиви блендове, отглеждани в сертифицирани от Rainforest Alliance ферми.

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.