Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
ALT

Феран Адриа: повече от майстор готвач

Кулинарният философ и гуру на международната гастрономия шеф Адриа не се нуждае от представяне.

От екипа на Lavazza 2/3 минути

Включен в списъка на списание Time като един от 100-те най-влиятелни хора в света, Феран Адриа, притежател на почетни степени, коренно променя света на съвременната висша кухня през последните години.

Нашето сътрудничество с шеф Адриа започва през 2000 г., когато стартираме специалната тенденция Coffee Design. Благодарение на това партньорство кафето е официално представено в света на Top Gastronomy. По това време можете също да се насладите на кафе Lavazza в края на изискано хранене в топ ресторанти, включително El Bulli в Барселона и Heart на Ибиса.

 

 

В ресторант El Bulli Адриа разработва креативен метод, който сега е основа за нови изследователски проекти. Пълната история и всички материали, свързани с 1846-те рецепти, които той е измислил през годините си на гастрономическо творчество, са достъпни във фондация Cala Montjoi, основана през 2019 г.

Адриа също така е основател на фондация El Bulli, иновативен център за гастрономически изследвания, чиято цел е да изучава и каталогизирацялото кулинарно познание в света. Тази най-необикновена инициатива поставя на централно място кулинарните иновации, обединявайки кулинарни традиции, знания и опит от цял свят.

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.