Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
ALT alt

Любовта на сладкаря Траншан към Lavazza

Тайната зад леките и възхитителни авторски десерти на Траншан.

От екипа на Lavazza 2/3 минути

Роденият в Париж Яник Траншан в момента е един от най-големите сладкари в света. В неговия ресторант Neva Cuisine, където можете да намерите и кафе Lavazza, той изразява своята креативност чрез ястията си. С простота и последователност той съчетава вкусове, текстури и температури. При избора на съставки няма сложни или показни вкусове. Неговите леки и разкошни десерти са негови характерни продукти.

Страстта на Траншан към храната се появява в началото на живота му, когато, след като завършва кулинарното си обучение, той открива света на френските сладкиши в ресторанта, където работи сестра му, хотел Шератон в Роаси, където по-късно заема позицията на сладкар.

Докато търси нови източници на вдъхновение, Траншан работи шест месеца във френски гурме ресторант в Ирландия, преди да се върне във Франция, за да стане втори сладкар в La Grande Cascade. След само две години на тази работа Траншан е повишен до позицията главен сладкар.

По време на престоя си във Франция, най-решаващите осем години от кариерата му, Яник се запознава с Беатрис Гонзалес, заместник-главен готвач, родом от Мексико. Именно тогава дуото, чиито гастрономически светове и стилове така се допълват взаимно, избира да се освободи и да отвори собствен ресторант. През юли 2011 г. Гонзалес и Траншан, заедно със съпруга на Гонзалес, Матю Маркант, отварят Neva Cuisine.


Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.