Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
АLT alt

BEATRIZ GONZALEZ: ЖЕНСКОТО ВЛИЯНИЕ ВЪВ ВИСШАТА КУХНЯ

От Мексико до Париж: невероятната история на Беатрис Гонзалес и нейната среща с Lavazza.

От екипа на Lavazza 2/3 минути

Известната готвачка Беатрис Гонзалес е запалена по храната от дете и е привлечена от света на висшата гастрономия от много ранна възраст. В днешно време нейните ястия са щедри и деликатни, като дори и най-малките детайли са внимателно изпипани. За нейния ентусиазъм някои хора стигат дотам, че описват кухнята ѝ като женствена, и Беатрис може само да се съгласи.

Можете да се насладите на нейната кухня заедно с чаша еспресо Lavazza в Париж, в ресторант Chef Gonzales’ Neva Cuisine.

Нека разберем къде и как започва всичко!

Родом от Мексико, Беатрис Гонзалес завършва кулинарното си обучение във Франция. Тя се записва в Institut Paul Bocuse в Лион и след това завършва стаж в InterContinental в Кан, последван от още един в ресторант Pierre Orsi. След като си създава име във Франция, Гонзалес напуска Лион, за да научи италиански и да прекара шест месеца във Флоренция.

След като пристига в Италия, кариерата ѝ се развива бързо, когато е наета в Lucas Carton, ресторант с три звезди Michelin. Неговият прочут шеф, Ален Сендеренс, превръща този ресторант в луксозна бирария и печели две звезди Michelin след първата година. На този трескав ритъм младият майстор-готвач посвещава пет години.

На 26 години ѝ е предложена позицията на заместник главен готвач в La Grande Cascade. Привлечена от възможността за развитие, тя се присъединява към екипа на шеф Фредерик Робер. Четири години по-късно, заедно с Яник Траншан, главният сладкар на La Grande Cascade, тя напуска престижното заведение, за да следва своята собствена кариера.

Заедно със съпруга си Матю Маркан и приятеля си шеф Яник, тя отваря първия си ресторант в Париж, Neva, а само след три години отваря втория, Coretta.

С разширяването на кулинарния си опит тя също така става главен готвач в Le Rive Droite, известният ресторант в La Grande Epicerie de Paris.

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.