Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
АLT alt

ДЖЕЙСЪН КЛАРК: ТОП МИКСОЛОГ, КАФЕ ЕКСПЕРТ

Отидете зад бара и се вдъхновете от майсторските и иновативни коктейлни творения на Кларк с кафе.

От екипа на Lavazza 3/4 минути

Роден и израснал в Нова Зеландия, Джейсън Кларк развива страст към миксологията в родната си страна на 17-годишна възраст, след като започва работа като барман в местен бар.

Страстта на Кларк към миксологията нараства много бързо и той незабавно е повишен в бар мениджър за няколко години. Преди да поеме тежестта на собственик на бар, той започва кариера в хотелиерската индустрия в TGIF в Гилдфорд, Обединеното кралство, през 1997 г. 

След няколко години работа в хотелиерската индустрия той упражнява професията си в страни, като Австралия и Нова Зеландия, и оттогава си е спечелил доста известно име. Той се състезава и печели много състезания в големи столици, включително Амстердам, Варшава, Лондон и Берлин.

С 23-годишен опит в хранително-вкусовия сектор зад гърба си, той е придобил увереността и уменията да смесва перфектния коктейл. Известни с това, че са смели, отличителни и характерни, неговите коктейли удовлетворяват широка гама от вкусове.

ЛЮБОВНАТА МУ АФЕРА С КАФЕТО

Заинтригуван от историята и занаята за кафето, една от любимите съставки на Кларк, които използва в своя коктейл, е кафето.

Комбинирайки две от най-големите си удоволствия, кафето и миксологията, Кларк е преоткрил много начини да се наслаждавате на някои от най-популярните напитки в света.

От разбъркване и разклащане до блендиране и фламбиране, той е усвоил изкуството на коктейлите на основата на кафе и е усъвършенствал прости класики, като еспресо мартини и ирландско кафе.

С използването на различни блендове, изпичане и методи, кафе коктейлите предлагат перфектния „уау момент“, заявява Кларк.

КЛАРК И LAVAZZA

Тъй като кафето често е доминиращият вкус в неговите световноизвестни коктейли на базата на кафе, Кларк е горд посланик на бранда Lavazza. Благодарение на Lavazza той получава достъп до едни от най-добрите и висококачествени кафета в света и, което е по-важно, получава друга платформа, чрез която може да споделя страстта си към кафето и миксологията със света.

Освен да твори, Кларк в момента се стреми да споделя своята креативност, умения и знания с ценители на кафето и ентусиасти по целия свят. Виждайки от първа ръка как кафето предлага безкраен брой невероятни възможности, Кларк насърчава барманите да бъдат креативни и да си играят с вкусовете на кафето.

За Кларк и неговите ученици кафето отваря вратата към цял свят от вълнуващи нови напитки.

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.