Маурилио Гарола

Можете да намерите нашето кафе в тези ресторанти:

La Ciau del Tornavento (Трейзо). 

Преди да отвори свой собствен ресторант на италианско-френската граница, роденият през 1958 г. в Авиляна (близо до Торино) Маурилио Гарола има десетилетен опит в различни кухни.

През 1989 г., със своя бизнес партньор Надя Бенек, той отваря La Ciau - ресторант, специализиран в кухнята от района Пиемонт. Вдъхновени от висококачествените италиански вина и трюфели, през 1997 г. те се местят в Трейзо, в сърцето на района Ланге. Ресторантът получава името La Ciau del Tornavento и през 2009 г. е награден с три вилици и звезда „Мишлен“. Виното е гордостта и радостта на Маурилио: неговата изба, намираща се във вулканична туфа на самия хълм, разполага с над 60 000 бутилки с около 1800 етикета, идващи от целия свят. Качеството на вината носи на ресторанта отличие от две чаши от престижните награди Wine Spectator Award of Excellence.
От 2011 г. Маурилио Гарола е посланик на марката Lavazza.

La Ciau del Tornavento

Кухнята на отличения със звезда „Мишлен“ Маурилио Гарола, в сътрудничество с Марко Ломбардо, предлага на гостите разнообразие от класически пиемонтски ястия, известен брой предложения, „взети назаем“ от далечната част на Алпите, както и доста добро количество морски деликатеси. Всичко това добре смесено и балансирано, с висококачествени продукти и преди всичко - със специален фокус върху домашно приготвената храна.

 

Piazza Baracco, 7

12050 Трейзо, Кунео

Другите майстор-готвачи

Давиде Олдани
ВИЖТЕ БИОГРАФИЯТА

Алфредо Русо
ВИЖТЕ БИОГРАФИЯТА

Морено Чедрони
ВИЖТЕ БИОГРАФИЯТА

Масимо Ботура
ВИЖТЕ БИОГРАФИЯТА

Филипо ла Мантия
ВИЖТЕ БИОГРАФИЯТА

Феран Адрия
ВИЖТЕ БИОГРАФИЯТА

Карло Крако
ВИЖТЕ БИОГРАФИЯТА