Кевин Фелинг

Можете да намерите нашето кафе в тези ресторанти:

The Table (Хамбург). 

Роден в Делменхорст, Кевин Фелинг прави своите първи стъпки в Бремен, където започва кариерата си между Parkhotel и ресторант L’Echalote.
През 1999 г., на двадесет и двегодишна възраст, Кевин решава да следва инстинкта си прекарва две години на круизния кораб Europa

Kevin_Fehling_IMG_01
Kevin_Fehling_IMG_02

Като забележително млад главен готвач на Venezia, той преосмисля ястия от различни култури, като ги подобрява със силата на въображението. След кратък период в Хамбург, през 2003 г. се обучава при Харалд Волфарт в ресторант Schwarzwaldstube в Байерсброн, където усъвършенства стила си, определян като „изискан авангард“. От 2005 г. до 2015 г. той е майстор-готвач в ресторант La Belle Epoque в Любецк, награден с три звезди в пътеводителя „Мишлен“ за 2013 г., - северната перла в класа на тризвездните ресторанти.    

През месец март 2015 г., Фелинг напуска La Belle Epoque пет месеца по-късно отваря собствен ресторант, The Table в HafenCity в Хамбург. За съвсем кратко време ресторантът получава три звезди.
От 2017 г. Кевин Фелинг е посланик на марката Lavazza.

 

The Table 

Носителят на „Мишлен“ The Table на Кевин Фелинг в модерния район HafenCity в Хамбург е поразителен със своята съвременност и ексклузивност, не само в дизайна, но и в предлаганите специалитети.

 

Shanghaiallee 15
20457 Хамбург
Германия

Имейл: info@the-table-hamburg.de

Другите майстор-готвачи

Харалд Волфарт
ВИЖТЕ БИОГРАФИЯТА

Ернст Кнам
ВИЖТЕ БИОГРАФИЯТА

Карло Крако
ВИЖТЕ БИОГРАФИЯТА

Масимо Ботура
ВИЖТЕ БИОГРАФИЯТА

Феран Адрия
ВИЖТЕ БИОГРАФИЯТА