Кевин Фелинг
Кевин Фелинг
Можете да намерите нашето кафе в тези ресторанти:
The Table (Хамбург).
Роден в Делменхорст, Кевин Фелинг прави своите първи стъпки в Бремен, където започва кариерата си между Parkhotel и ресторант L’Echalote.
През 1999 г., на двадесет и двегодишна възраст, Кевин решава да следва инстинкта си прекарва две години на круизния кораб Europa.
Като забележително млад главен готвач на Venezia, той преосмисля ястия от различни култури, като ги подобрява със силата на въображението. След кратък период в Хамбург, през 2003 г. се обучава при Харалд Волфарт в ресторант Schwarzwaldstube в Байерсброн, където усъвършенства стила си, определян като „изискан авангард“. От 2005 г. до 2015 г. той е майстор-готвач в ресторант La Belle Epoque в Любецк, награден с три звезди в пътеводителя „Мишлен“ за 2013 г., - северната перла в класа на тризвездните ресторанти.
През месец март 2015 г., Фелинг напуска La Belle Epoque пет месеца по-късно отваря собствен ресторант, The Table в HafenCity в Хамбург. За съвсем кратко време ресторантът получава три звезди.
От 2017 г. Кевин Фелинг е посланик на марката Lavazza.
The Table
Носителят на „Мишлен“ The Table на Кевин Фелинг в модерния район HafenCity в Хамбург е поразителен със своята съвременност и ексклузивност, не само в дизайна, но и в предлаганите специалитети.
Shanghaiallee 15
20457 Хамбург
Германия
Имейл: info@the-table-hamburg.de
Другите майстор-готвачи