Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
alt alt

Календар на Lavazza за 2006 г. от Елен фон Унверт

От екипа на Lavazza 3 минути

АВТОРЪТ: ЕЛЕН ФОН УНВЕРТ

Родена е през 1954 г. във Франкфурт, Германия. Нейните творби са осезаемо чувствена и игрива версия на фотографията, съчетаваща модата и блясъка. В допълнение към кариерата си като фотограф, филмов продуцент и видеорежисьор, тя събира трудовете си в различни книги и два фотокомикса, често съпътствани с изложби по целия свят. Нейни фотографии са включени в множество международни изложби.

Чувствените рекламни кампании за Guess в началото на деветдесетте години са трамплин за нейната кариера и после следват много други кампании, включително поредица от реклами за „Сексът и градът“. Фон Унверт също се впуска в света на режисурата на късометражни филми и реклами.

КАЛЕНДАРЪТ:

Жени, пътувания, мечти. След календара 1995 г. подписът на Елен фон Унверт също лежи върху изданието за 2006 г., в което темата е луксът и блясъкът на ерата на полетите, когато небето е било за малцина, а изображенията са изпълнени с екзотични райски кътчета, коктейли с кафе, усмивки и очаквания. Снимките на Елен фон Унверт със своя ироничен и провокативен, но винаги елегантен и чувствен стил, се появяват в най-важните списания в индустрията. В допълнение към фотографията тя отделя време за късометражни филми и музикални клипове.

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.