Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA

Календар на Lavazza за 2023 г. от Алекс Прагер

„ДА, ОТКРИТИ СМЕ“ не е просто календар – това е честване на нашата споделена човечност

От екипа на Lavazza 3 минути

В света на Lavazza традицията и иновацията съществуват в хармония от 1895 г. С издаването на календара на Lavazza за 2023 г. ние гордо заявяваме „ДА, ОТКРИТИ СМЕ!“ Това издание, което е майсторски създадено от артиста и визионер Алекс Прагер, е свидетелството за нашия траен ангажимент към свободата на мисълта и изразяването.

Кафенетата Lavazza: Където всеки открива своя дом

Календарът не е просто колекция от впечатляващи образи. Календарът на Lavazza за 2023 г. е мощно възпроизвеждане на нашето вярване, че кафенетата са мястото, където всички хора не просто се посрещат, а се приветстват.

Кафенетата, със своята приветлива атмосфера, са универсалният символ на това, че сме общност и че сме заедно. За Lavazza кафенетата са метафора за един идеален свят – свят, в който отделните личности могат да бъдат автентичното си аз и където всеки се чувства като у дома.

В този разказ кафенето се превръща в централното място, където се срещат хората, процъфтява краткият разказ, а различията се сливат хармонично.

Тази основна философия съставя същината на Lavazza.

Пътешествие на споделени преживявания

„Да, открити сме“ отдава чест на споделеното човешко изживяване – пътешествие, което продължава отвъд географски граници, култури и езици. През обектива на Алекс Прагер поемаме на глобална проучвателна експедиция, на която да станем свидетели на историите, които се разгръщат в разни кътчета на света. Потапяме се в различни реалности, проправяме си пътя в богатия спектър на човешките емоции и разкриваме разнообразните психологични състояния, които съвместно оформят съществуването ни.

Честване на приобщаването и единството

В последните три издания на календара на Lavazza неизменно поставяхме хората в центъра на нашия разказ, живеехме с техните истории и изживявания, за да подчертаем значимостта на връзките между хората и социалното единство в нашия постоянно променящ се свят.

Чрез сътрудничеството си с Алекс Прагер Lavazza потвърждава своя ангажимент да насърчава приобщаването и да приема многообразието във всички негови форми и проявления. Няма нужда да споменаваме, че този творчески проект подчертава и подновения ни фокус върху човешката и социална устойчивост, а не само върху екологичната устойчивост.


Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.