Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
alt alt

Календар на Lavazza за 2020 г. от Дейвид Лашапел

От екипа на Lavazza 3 минути

АВТОРЪТ: ДЕЙВИД ЛАШАПЕЛ

Lavazza и Лашапел за пръв път обединяват сили през 2002 г., когато Lavazza възлага на артиста да подготви календара за годината под името „Espresso & Fun“ (Еспресо и забавление).

През 2012 г. фотографът е една от звездите в The Lavazzers – календарът, създаден в чест на 12 майстори фотографи.

Пътищата на Дейвид Лашапел и Lavazza отново се пресичат, когато на артиста се поверяват снимките на календара за 2020 г., заснет на Хаваите.

Realize (осъзнай) е една от най-открояващите се фотографии в календара. Представен е на изложбата Divine Acts и представлява едновременно покана и предупреждение относно красотата на нашата планета и рисковете, пред които е изправена.

„Лашапел успява да интерпретира ценностите, в които силно вярваме и за нас беше привилегия да работим с него. Опитахме се да разкажем история за важността от подновяването на връзката с природата.“

Франческа Лаваца

КАЛЕНДАРЪТ:

Earth CelebrAction („ВъзДействието за Земята“) е името, избрано за календара на Lavazza за 2020 г., който цели да отбележи връзката между човечеството и природата, като в същото време внушава редица действия, които могат да се предприемат за нейното опазване.

Глаголите, придружаващи всяка една от тези невероятни снимки, направени от Дейвид Лашапел, изразяват неотложността проявяване на повече отговорност към хората около нас и към света, в който живеем.

Календарът е идеалният инструмент за насърчаване на критичното усещане за настоящето, който използва красотата на изкуството за ангажиране и вдъхновяване, като същевременно отправя призив за предприемане на действие.

Изборът на глагола за месец декември, с който календарът приключва, е покана за предприемане на конкретно действие, както и пожелание за всички нас: „change“ („промени“).

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.