Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA

ПОВЕЧЕ ОТ НАС

Календарът на Lavazza за 2024 г. почита Африка и отбелязва 20-ата годишнина на Фондация „Lavazza“

By the Lavazza Team 3 minutes

Сами ще се придвижваме по-бързо, но заедно ще стигнем по-далеч.

През 2024 г. календарът на Lavazza отдава почит на красотата на единението пред по-велика цел, хвърляйки светлина върху идеята да мислим отвъд себе си, за да станем повече от нас #MoreThanUs. В това издание Lavazza отбелязва значима дата – 20-ата годишнина на своята фондация. Чрез вдъхновението, почерпено от африканската енергия и творчество, календарът потвърждава твърдия ангажимент на Lavazza към отдадеността, сътрудничеството и овластяването.

Калейдоскоп на ценности и перспективи

Календарът на Lavazza за 2024 г. е колективен проект, събрал трима изключителни фотографи от Африка: Даниел Обаси от Нигерия, Тендиуе Муриу от Кения и Арт Верипс от Южна Африка.

Това описва и прокарва идеята за партньорство във всякакъв смисъл, като се започва от способността човек да бъде широкоскроен спрямо другите – препратка към календара на Lavazza за 2023 г. „Да, открити сме“ – и продължава нататък, за да проучи красотата на сътрудничеството, взаимното „заразяване“ и обединяването на сили въз основа на взаимно уважение с цел да се създаде нещо много по-голямо: Повече от нас.

Празнуваме това, че сме заедно

Тази година календарът на Lavazza за 2024 г.е много повече от произведение на изкуството. Това е проект със социална и природосъобразна ангажираност, свидетелство за забележителните постижения на Фондация „Lavazza“.

През последните 20 години Lavazza съумя да сбъде милиони мечти. С непоколебима отдаденост фондацията не просто задоволява индивидуални потребности, но също така превръща идеите в действия, прокарвайки път, по който мечтите да се превърнат в изпълнена с живот реалност.

През годините сме се научили да работим заедно и да споделяме цели, усилия и постижения. Наясно сме, че сами ще се придвижваме по-бързо, но заедно ще стигнем по-далеч. Чрез енергията на Африка – люлката на кафето, ние искаме да потвърдим истинските ценности на Фондация „Lavazza“ и да отдадем почитта си на преплитането на ръце, истории и изживявания. Множество гласове пеят е унисон. Тъй като и в семейството, и в компанията знаем, че всеки е важен, но още по-важно е, че сме се научили винаги да разчитаме един на друг.” Пояснява Франческа Лаваца, член на управителния съвет на Lavazza Group, във въведението към календара.


Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.