Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
alt alt

Календар на Lavazza за 2016 г. от Джоуи Л.

От екипа на Lavazza 3 минути

АВТОРЪТ: ДЖОУИ Л.

Джоузеф Антъни Лорънс, по-известен като Джоуи Ел., е младият автор на снимките за календара на Lavazza за 2016 г. Роден през 1989 г. в Онтарио, Канада, днес той живее и работи в Ню Йорк – арената на неговите фотографски представителства. „Хелоуийн в Бруклин“ е негов личен проект, посветен на костюмираните герои, вдъхващи живот в този квартал на „Голямата ябълка“ по време на ежегодното събитие, като снимките му предлагат личния му поглед към душата на града.

Благодарение на вроденото си любопитство към начина на живот на различните хора, той навлиза в нови и неизследвани територии. От свещените земи на Варанаси в Индия към южна Етиопия, през кюрдските региони на Ирак и Сирия, той се превръща в един от най-търсените фотографи.

КАЛЕНДАРЪТ:

Темите в снимките на младия канадски фотограф Джоуи Ел са #Earthdefenders (Защитници на земята): съвременните герои на земята, които, благодарение на учението на предците си, защитават биологичното разнообразие и насърчават устойчивото развитие. Фоторепортажът от Централна и Южна Америка е естествено развитие за календара на Lavazza през 2015 г. и подкрепя инициативата на Slow Food Terra Madre Giovani – „Ние храним планетата“).

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.