Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
alt alt

Календар на Lavazza за 2010 г. от Майлс Олдридж

От екипа на Lavazza 3 минути

АВТОРЪТ: МАЙЛС ОЛДРИДЖ

Роден в Лондон през 1964 г. Неговите фотографии, публикувани в много престижни списания, са участвали в различни международни изложби. Зад гърба си има различни самостоятелни изложби в Европа и Америка. Творбите му присъстват в постоянните колекции на Националната портретна галерия и музея „Виктория и Албърт“ в Лондон, както и Международния център по фотография в Ню Йорк.

През 2009 г. издателската къща Steidl публикува „Картини за фотографии“ (Pictures for Photographs) – голяма монография с фотографски творби и скици. Живее в Лондон с жена си и четирите си деца.

КАЛЕНДАРЪТ:

Италианската музика е централна тема на новия календар The Italian Espresso Experience („Италианското еспресо изживяване“) от 2010 г. – вестител на таланта, позитивността и начина на живот. Зад този изненадващ и слънчев календар стои авторитетният английски фотограф Майлс Олдридж, който създава 7 запомнящи се снимки. Майлс Олдридж обича цветовете, които не съществуват в природата, като фосфоресциращото жълто, бомбоненото розово, зеленото на изкуствената трева и диалектиката на противоположностите. Неслучайно неговият стил се нарича „футуретро“ (Futuretrò): смесица от футуристични и винтидж елементи, озарени от популярната култура и развити с наелектризираща палитра.

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.