Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
alt alt

Календар на Lavazza за 2008 г. от Финли Маккей

От екипа на Lavazza 3 минути

АВТОРЪТ: ФИНЛИ МАККЕЙ

Роден през 1973 г. в Шотландия. Учи художествена фотография в Училището за изкуства в Глазгоу. През 2002 г. започва да работи самостоятелно. Първите му снимки разкриват изключително оригинален стил, основан на популярното изкуство, уличното изкуство и стила на комикс списанията, но и на класическата живопис. Неговото въображение, технически умения и експертно използване на осветлението му позволяват да се превърне в един от олимпийците на новото поколение фотографи.

Кариерата му започва със списание New York Times през 2006 г., където работи върху важни портфолиа и няколко истории за корицата. През юли 2011 г. открива изложба в Националната портретна галерия в Лондон в чест на спортистите от олимпийските игри от 2012 г. С уникалното си въображение Маккей изобразява някои от най-важните съвременни знаменитости в шоу бизнеса и спорта. Портфолиото му като рекламен фотограф включва кампании за много световни марки.

КАЛЕНДАРЪТ:

Самата съблазън в пищна обстановка – така ни посрещат в двора си кралиците от календар номер 16, за да споделят едно наистина величествено изживяване. Всяка уважаваща себе си кралица има свой крал, а в календара кралят е еспресо Lavazza – върховният повелител във всяко изображение. Финли Маккей е роден през 1973 г. в Шотландия. След като завършва образованието си, се установява в Лондон, където става асистент на важни имена във фотографията, включително Илейн Константин, с която си сътрудничи на пълно работно време от 1999 г. до 2002 г.. Ранните му творби разкриват нов и оригинален стил, който черпи както от уличните изкуства и комиксите, така и от класическата английска живопис.

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.