Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
alt alt

Календар на Lavazza за 2005 г. от Ервин Олаф

От екипа на Lavazza 3 минути

АВТОРЪТ: ЕРВИН ОЛАФ

Роден в Холандия през 1959 г., Олаф е един от най-иновативните творци в областта на фотографията. Той печели наградата на младите европейски фотографи в Германия през 1988 г., а през 2001 г. – Сребърен лъв в Кан за рекламните кампании на Diesel и Heineken. През септември 2003 г. в музея в Грьонинген се открива ретроспективна изложба, посветена на 25-годишната му кариера, с над 200 снимки и множество видеоклипове.

През 2010 г. Луис Витон поръчва серия портрети на Олаф в сътрудничество с Държавния музей в Амстердам. Публикува много книги и печели множество международни награди. Наскоро получава наградата Луси за работата си. Поставя много самостоятелни изложби по целия свят. Негови творби са част от постоянните колекции на няколко холандски музея.

КАЛЕНДАРЪТ:

Lavazza повери календара за 2005 г. на обектива на Ървин Олаф. Този холандски фотограф създава свят на мечти, вдъхновени от света на цирка, в нюансите на бялото и червеното, в които връзката между мъжете и жените е представена по остроумен и сюрреалистичен начин. Ервин Олаф е роден в Холандия през 1959 г. Чрез фотографията си придава на реалността иронично и дръзко излъчване. Богатите му на хумор творби целеустремено се изправят срещу ограничените представи за красотата, наложени от света на модата и рекламата.

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.