Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
alt alt

Календар на Lavazza за 1999 г. от Magnum Photos

От екипа на Lavazza 3 минути

АВТОРЪТ: MAGNUM PHOTOS

Основана през 1947 г. агенция Magnum Photos е една от най-важните фотографски агенции в света. Тя е кооператив, собственост на съставляващите я фотографи и позволява на членовете си голяма свобода, благоприятстваща изразяването на индивидуалната им креативност и лични характеристики.

Фотографиите в агенция Magnum са известни с това, че са сред създателите на едни от най-важните репортажи в последните години – от войни, обществени и природни феномени, както и социални аспекти извън фокуса на традиционната журналистика.

КАЛЕНДАРЪТ:

Отразяването на парада за края на хилядолетието е поверено на дванадесет различни репортери от агенция Magnum Photos, сред които са Анри Картие-Бресон и Роберт Капа: Дейвид Алън Харви – Леонард Фрийд – Жил Перес – Стив Маккъри – Инге Морат – Мартийн Франк – Елиът Ъруит – Георгий Пинхасов – Бруно Барби – Йън Бери – Рене Бъри – Денис Сток. Фотографиите в агенция Magnum са известни с това, че са сред създателите на едни от най-важните репортажи в последните години – от войни, природни бедствия, обществени събития, както и социални аспекти извън фокуса на традиционната журналистика.

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.