Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
alt alt

Календар на Lavazza за 1998 г. от Марино Паризото

От екипа на Lavazza 3 минути

АВТОРЪТ: МАРИНО ПАРИЗОТО

Роден е в италианско семейство в Торонто през 1963 г. Със семейството си се завръща в Италия и след като се установяват в Милано, учи икономика и търговия в Католическия университет на свещеното сърце. Започва работа като изпълнителен директор в рекламна агенция, специализирана в областта на модата и дизайна, където веднага влиза в контакт със значими компании. Започва кариерата си на фотограф сравнително късно, но е изненадващо плодотворен. Заснема престижни марки в модния свят и снима актьори като Хю Грант и Ева Мендез.

Парисото обича естествената светлина и големите открити пространства, като пустинята и морето. В работата си се фокусира върху действието и силата на съблазняването. Творбите му са романтични, визионерски, елегантни и никога вулгарни. Живее и работи между Ню Йорк, Париж и Милано.

КАЛЕНДАРЪТ:

За календар номер 6 фотографът Марино Парисото избира заглавието на известната опера на Доницети, за да подчертае различните аспекти на кафето – страст, романтика, драма и поезия. Темите често подчертават „мъжествеността“ на напитката със символа и величественото мъжествено присъствие. Марино Парисото започва като моден фотограф. Рекламните му кампании се характеризират със силно присъствие, романтичен и визионерски стил, разкриващ красотата във всичките ѝ форми.

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.