Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
alt alt

Календар на Lavazza за 1997 г. от Албърт Уотсън

От екипа на Lavazza 3 минути

АВТОРЪТ: АЛБЪРТ УОТСЪН

Роден в Единбург, Шотландия, той учи графичен дизайн в колежа за изкуство и дизайн Duncan of Jordanstone в Дънди, както и кино и телевизия в Кралския колеж по изкуствата в Лондон. През 1970. г. се установява в Съединените щати със съпругата си Елизабет. Необичайният му стил привлича вниманието на американските и европейските модни списания. През 1975 г. Алберт спечели награда Грами, а през 1976 г. получава първата си поръчка за Vogue. Публикува много книги и организира няколко лични изложби в различни музеи и галерии. Уотсън също така създава стотици успешни рекламни кампании и режисира много телевизионни реклами.

Специализираното списание Photo District News го избира за един от 20-те най-влиятелните фотографи на всички времена. Носител е на няколко награди, включително и на наградата Луси, три награди АНДИ, на Стогодишния медал на Кралското фотографско общество и награда Грами (за корицата на албум на Mason Proffit).

КАЛЕНДАРЪТ:

През 1997 г. календарът е поверен на визията на Алберт Уотсън, който представя „двете души на кафето“ в картинна форма. Напитката е смесица от сладост, топлина и уют, но и от сила, жизненост и вълнение. Фотографът улавя духа на кафето в двойствената му природа на жената, която понякога е ангел, а друг път — дявол. В богатата си фотографска кариера, включваща портрети, моден репортаж, пейзажи и снимки от ежедневието Алберт Уотсън използва различни стилове и техники. Той също така заснема и стотици реклами и музикални клипове.

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.