*Lavazza не е свързана, одобрена или спонсорирана от Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® и Melody I са търговски марки на трети страни без връзка с Luigi Lavazza S.p.A.
История за устойчивостта, за да научите как да правите кафе, правейки кафе.
Ние в Lavazza сме водени от силно чувство за отговорност към всички общности, в които работим. Поради тази причина разработихме програма от дейности, за да включим всички членове за създаване на споделена стойност и генериране на положително въздействие на социално, икономическо и екологично ниво.
Пример за това е кафе обучението чрез правене. За какво става дума?
Проектът „Учене чрез практика“ има за цел да предостави на фермерите разбиране за това как да подобрят производството и качеството на кафето по устойчив начин чрез подобряване на производството и управлението на фермата.
Само си помислете, че в Етиопия производителите на кафе се сблъскват с много проблеми, свързани с ниския стандарт на живот на семействата, индивидуалното развитие на селскостопанска дейност и устойчивото използване на природните ресурси.
В допълнение към това има пазарна неефективност и недостиг на инструменти за съхранение. Ето защо Lavazza подкрепя етиопските производители на кафе в изучаването на техниките за производство и управление, които са най-подходящи за контекста, за да растат наистина заедно. И за да направим това, подкрепяме проект „Полево земеделско училище“ (Farmer Field School) – експериментална методология, която позволява на земеделските стопани да научат как да подобрят производството на кафе и неговото качество по устойчив начин.
Работим заедно за благосъстоянието на общностите и за все по-добро кафе.
Устойчивост
Устойчивост
Устойчивост
Устойчивост
Устойчивост
Устойчивост