Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
alt alt

РАЗБЕРЕТЕ УСТОЙЧИВОСТТА С УЧЕНЕ ЧРЕЗ ПРАВЕНЕ

История за устойчивостта, за да научите как да правите кафе, правейки кафе.

От екипа на Lavazza 2/3 минути

Ние в Lavazza сме водени от силно чувство за отговорност към всички общности, в които работим. Поради тази причина разработихме програма от дейности, за да включим всички членове за създаване на споделена стойност и генериране на положително въздействие на социално, икономическо и екологично ниво.

Пример за това е кафе обучението чрез правене. За какво става дума?

ПРОЕКТЪТ

Проектът „Учене чрез практика“ има за цел да предостави на фермерите разбиране за това как да подобрят производството и качеството на кафето по устойчив начин чрез подобряване на производството и управлението на фермата.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА БЛАГОСЪСТОЯНИЕТО НА ОБЩНОСТТА

Само си помислете, че в Етиопия производителите на кафе се сблъскват с много проблеми, свързани с ниския стандарт на живот на семействата, индивидуалното развитие на селскостопанска дейност и устойчивото използване на природните ресурси.

В допълнение към това има пазарна неефективност и недостиг на инструменти за съхранение. Ето защо Lavazza подкрепя етиопските производители на кафе в изучаването на техниките за производство и управление, които са най-подходящи за контекста, за да растат наистина заедно. И за да направим това, подкрепяме проект „Полево земеделско училище“ (Farmer Field School) – експериментална методология, която позволява на земеделските стопани да научат как да подобрят производството на кафе и неговото качество по устойчив начин.

Работим заедно за благосъстоянието на общностите и за все по-добро кафе.

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.