*Lavazza не е свързана, одобрена или спонсорирана от Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® и Melody I са търговски марки на трети страни без връзка с Luigi Lavazza S.p.A.
*Lavazza не е свързана, одобрена или спонсорирана от Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® и Melody I са търговски марки на трети страни без връзка с Luigi Lavazza S.p.A.
*Lavazza не е свързана, одобрена или спонсорирана от Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® и Melody I са търговски марки на трети страни без връзка с Luigi Lavazza S.p.A.
Значението на обучението по време на работа за дребните виетнамски производители.
Преди да бъде сервирано, всяко кафеено зърно преминава през дълъг път, който го води от сеитбата до прибирането на реколтата и зад всяко пътуване има общности от хора, които работят, за да получат най-добрия на вкус продукт.
За тази цел Фондация „Lavazza“ е близо до общностите, в които оперира, чрез програми, предназначени за развитие на устойчиво предприемачество, които пораждат подобряване на условията на живот на цялата общност.
Ето защо сме близо до фермерските общности във Виетнам, където внезапните климатични промени, проливните дъждове извън сезона и периодите на продължителна суша са истински проблем, който оказва влияние върху производството и работата на 1245 малки местни производители.
В сътрудничество с Olam и ISLA (Инициатива за устойчиви ландшафти), фондация „Lavazza“ предоставя техническа помощ и обучение на дребните виетнамски производители по метода на полевото училище за фермери. В рамките на програмата се извършват тестове за характеристиките на почвата, за да се определи най-доброто качество на използваните торове, разработват се новаторски напоителни системи и се садят дървета за засенчване, за да се предпази кафето от прекомерно излагане на слънце или внезапни дъждове.
Целта е да се подобри ефективността на напоителните системи, да се намалят емисиите на газове, свързани с производството и да се създадат решения за управление на изменението на климата.
Устойчивост
Устойчивост
Устойчивост
Устойчивост
Устойчивост
Устойчивост