Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
alt alt

ИНОВАЦИЯ ЗА СПАСЯВАНЕ НА ПРОИЗВОДСТВОТО НА КАФЕ

Значението на обучението по време на работа за дребните виетнамски производители.

От екипа на Lavazza 2/3 минути

Преди да бъде сервирано, всяко кафеено зърно преминава през дълъг път, който го води от сеитбата до прибирането на реколтата и зад всяко пътуване има общности от хора, които работят, за да получат най-добрия на вкус продукт.

За тази цел Фондация „Lavazza“ е близо до общностите, в които оперира, чрез програми, предназначени за развитие на устойчиво предприемачество, които пораждат подобряване на условията на живот на цялата общност.

БЛИЗО ДО ОБЩНОСТИТЕ ВЪВ ВИЕТНАМ

Ето защо сме близо до фермерските общности във Виетнам, където внезапните климатични промени, проливните дъждове извън сезона и периодите на продължителна суша са истински проблем, който оказва влияние върху производството и работата на 1245 малки местни производители.

ИНОВАЦИИ СРЕЩУ КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ

В сътрудничество с Olam и ISLA (Инициатива за устойчиви ландшафти), фондация „Lavazza“ предоставя техническа помощ и обучение на дребните виетнамски производители по метода на полевото училище за фермери. В рамките на програмата се извършват тестове за характеристиките на почвата, за да се определи най-доброто качество на използваните торове, разработват се новаторски напоителни системи и се садят дървета за засенчване, за да се предпази кафето от прекомерно излагане на слънце или внезапни дъждове.

Целта е да се подобри ефективността на напоителните системи, да се намалят емисиите на газове, свързани с производството и да се създадат решения за управление на изменението на климата.

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.