Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
¡Tierra! Perù – Andes

¡Tierra! Perù – Andes

Деликатно кафе, 100% кафе Арабика, от устойчиво селско стопанство, родено по склоновете на Андите в Перу. Особеният му вкус идва от земята, богата на смесени култури кафе и плодове, което прибавя някои леко флорални нотки към този сорт с единичен произход. Перу в разцвет.

Ends in
dd : hh : mm days
A Modo Mio | Изразено
Интензитет 7/13

¡Tierra! Perù – Andes

Деликатно кафе, 100% кафе Арабика, от устойчиво селско стопанство, родено по склоновете на Андите в Перу. Особеният му вкус идва от земята, богата на смесени култури кафе и плодове, което прибавя някои леко флорални нотки към този сорт с единичен произход. Перу в разцвет.

Този продукт не е наличен в момента. Регистрирайте имейла си, за да бъдете уведомени, когато е отново на склад.

Остават само няколко артикула!
*Lavazza компенсира емисиите на CO₂ от производството на този продукт.
Открийте нашия ангажимент на www.lavazza.com/co2impact
promotion asset
coffee
Профил и изпичане

Плодов с флорални нотки

Деликатно кафе с богат аромат, по-разпознаваемо, когато се опитва чисто.

Vista

Златиста пяна, тъмен цвят

Букет

Флорални нотки

Вкус

Деликатно, ароматно

Ароматни нотки

Цветя, плодове

Изпичане

Средно

Бленд

Състав

100% арабика

Произход

Перу

Технически данни

Произведено за

Luigi Lavazza S.p.A. - Via Bologna, 32 - 10152 Torino - Италия

Обработка

Гатинара, Италия

Произведено от

Luigi Lavazza S.p.A. - Via Bologna, 32 - 10152 Torino - Италия

Описание

Капсули смляно кафе за еднократна доза

Нетно тегло

90 г

Алт
Открийте технологията Lavazza A Modo Mio Barista.

Гаранция за истинско италианско еспресо, както у дома, така и в бара.

СЕЛЕКЦИЯ ОТ БЛЕНДОВЕ

Стремежът към съвършенство минава преди всичко през внимателната селекция от блендове.

ТЕМПЕРАТУРА НА ИЗВЛИЧАНЕ

Между 90 и 96°C.

ТЕГЛО НА КАФЕТО

7–9 грама кафе на прах: колкото рамо на машина за еспресо.

КОЛИЧЕСТВО В ЧАШАТА

по 25–35 мл кафе.

Алт

ФИНО СМИЛАНЕ

Специфично и контролирано смилане, получено с професионални мелнички, които гарантират оптималния размер за желания резултат в чашата.

УСТОЙЧИВОСТ НА КАЙМАКА

Приблизително 120 секунди пълно и постоянно покритие.

БАВНО ИЗВЛИЧАНЕ

Между 20 и 27 секунди, за да освободите най-добрите аромати на кафето.

ОПТИМАЛНО НАЛЯГАНЕ

Налягането на кафето е около 8–9 бара.

Балансирайте противоположностите в кухнята и в живота.

Давиде Олдани


Върхови постижения с компенсиране на емисиите от co₂ Върхови постижения с компенсиране на емисиите от co₂
Върхови постижения с компенсиране на емисиите от co₂

Нашите капсули кафе не биха могли да бъдат истински съвършени, ако не се погрижим за техния въглероден отпечатък. Затова нашите продукти са изработени така, че да компенсират емисиите от CO₂. Сега вече са наистина върховни.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.