Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
¡Tierra! Cerrado от Бразилия

¡Tierra! Cerrado от Бразилия

Уникално кафе, 100% Арабика, от устойчиво селско стопанство, родено в сухия климат на платото Серадо в Бразилия. Късното събиране на кафеените плодове, които се оставят да съхнат на клоните си, придава на това кафе отличителни нотки на мед и шоколад. Бразилия като мечта.

Ends in
dd : hh : mm days
A Modo Mio | Изразено
Интензитет 9/13

¡Tierra! Cerrado от Бразилия

Уникално кафе, 100% Арабика, от устойчиво селско стопанство, родено в сухия климат на платото Серадо в Бразилия. Късното събиране на кафеените плодове, които се оставят да съхнат на клоните си, придава на това кафе отличителни нотки на мед и шоколад. Бразилия като мечта.

Този продукт не е наличен в момента. Регистрирайте имейла си, за да бъдете уведомени, когато е отново на склад.

Остават само няколко артикула!
*Lavazza компенсира емисиите на CO₂ от производството на този продукт.
Открийте нашия ангажимент на www.lavazza.com/co2impact
promotion asset
coffee
Профил и изпичане

Плътен вкус с медени нотки

Изящно кафе с мека и интензивна душа, което е най-вкусно чисто.

Vista

Кехлибарена пяна, тъмен цвят

Букет

Мед, шоколад

Вкус

С плътен вкус и интензитет

Ароматни нотки

Мед, шоколад

Изпичане

Средно

Бленд

Състав

100% арабика

Произход

Cerrado от Бразилия

Технически данни

Произведено за

Luigi Lavazza S.p.A. - Via Bologna, 32 - 10152 Torino - Италия

Обработка

Гатинара, Италия

Произведено от

Luigi Lavazza S.p.A. - Via Bologna, 32 - 10152 Torino - Италия

Описание

Капсули смляно кафе за еднократна доза

Нетно тегло

90 г

Алт
Открийте технологията Lavazza A Modo Mio Barista.

Гаранция за истинско италианско еспресо, както у дома, така и в бара.

СЕЛЕКЦИЯ ОТ БЛЕНДОВЕ

Стремежът към съвършенство минава преди всичко през внимателната селекция от блендове.

ТЕМПЕРАТУРА НА ИЗВЛИЧАНЕ

Между 90 и 96°C.

ТЕГЛО НА КАФЕТО

7–9 грама кафе на прах: колкото рамо на машина за еспресо.

КОЛИЧЕСТВО В ЧАШАТА

по 25–35 мл кафе.

Алт

ФИНО СМИЛАНЕ

Специфично и контролирано смилане, получено с професионални мелнички, които гарантират оптималния размер за желания резултат в чашата.

УСТОЙЧИВОСТ НА КАЙМАКА

Приблизително 120 секунди пълно и постоянно покритие.

БАВНО ИЗВЛИЧАНЕ

Между 20 и 27 секунди, за да освободите най-добрите аромати на кафето.

ОПТИМАЛНО НАЛЯГАНЕ

Налягането на кафето е около 8–9 бара.

Балансирайте противоположностите в кухнята и в живота.

Давиде Олдани


Върхови постижения с компенсиране на емисиите от co₂ Върхови постижения с компенсиране на емисиите от co₂
Върхови постижения с компенсиране на емисиите от co₂

Нашите капсули кафе не биха могли да бъдат истински съвършени, ако не се погрижим за техния въглероден отпечатък. Затова нашите продукти са изработени така, че да компенсират емисиите от CO₂. Сега вече са наистина върховни.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.