Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
Alt Alt

Lavazza for Eataly

Насладете се на истински автентичен италиански вкус

Кафето, което трябва да имате, за да завършите едно наистина автентично италианско вкусово изживяване, е играло и продължава да играе важна роля в италианската култура. 

 

Родено в малък магазин за хранителни стоки в сърцето на стария град Торино, Lavazza е любимото кафе на Италия от 1985 г. насам. През поколенията Луиджи Лаваца и семейството му усвояват изкуството и науката на този занаят и в резултат на това Lavazza сега е символът на италианското еспресо по целия свят.

 

Тук Eataly помага.

 

Мисията на Eataly е да даде възможност на всеки да изпита най-доброто от италианската хранителна култура по най-автентичния и устойчив начин, като същевременно зачита икономическите, социално-екологичните и културните активи на държавите, в които оперира.

 

Благодарение на Lavazza Eataly може да предложи на клиентите си автентично италианско кафе изживяване, доставяйки най-висококачествените зърна от устойчиви ферми.

LAVAZZA FOR EATALY

Нека да цитираме известен италиански израз: „добрият ден започва с добро утро“. 

 

От сутрешното капучино до еспресото след вечеря, какъв по-добър начин да започнете деня си от перфектното италианско кафе?  

 

Имайки това предвид, Учебният център на Lavazza създава няколко оригинални рецепти, за да отведе тези, които посещават Eataly на чаша кафе Lavazza, на сетивно пътешествие из Италия. Познати като регионални кафета, тези специални рецепти са създадени специално за Eataly и са вдъхновени от някои от най-автентичните италиански традиции и обичаи, отнасящи се за всеки отделен регион.

BAVAREISA TORINESE

Специалитет от Торино, датиращ от 1700 г., оригиналната напитка Bavareisa е смес от кафе, шоколад и сметаново мляко, подсладена със сироп. 

Ангажиментът ни е да правим най-доброто, което можем, за да използваме устойчиви ресурси, да осигуряваме честен труд на производителите на кафе и, разбира се, да намалим емисиите на CO₂ в нашата верига на доставки. Нека правим това заедно!

 

CAFFÈ PADOVANO

Популярна напитка сред интелектуалци, политици, академици и студенти от 1800 г. насам, това кафе със сметана с аромат на мента е обогатено с малко какао.

CAFFÈ ALLA SALENTINA

Изобретено през 50-те години на миналия век в малък бар в Лече, това кафе съчетава лед, бадемово мляко и еспресо, като същевременно запазва целия си вкус непокътнат. Напитка, която се харесва най-много студена.

CAFFÈ NAPOLETANO

Напитка, която датира от Средновековието и произхожда от великия град Неапол, това класическо кафе съчетава кафе и лешник.

CAFFÈ CALABRESE

Напитка, произхождаща от южноиталианската традиция за отглеждане на женско биле, основата на тази калабрийска рецепта е кафе, бренди и женско биле. 

EATALY ПО СВЕТА

Насладете се на неповторимия вкус на кафе Lavazza в различни магазини на Eataly по света, в големите столични градове, включително Милано, Ню Йорк, Бостън, Чикаго, Лос Анджелис, Лас Вегас, Далас и Силиконовата долина – Сан Хосе и други. 

Освен че е пазар за много вкусни продукти за ресторанти, Eataly често е домакин на няколко класа и събития. От практически курсове за приготвяне на паста до дегустации на вино в целия магазин, тези събития предлагат най-доброто италианско кулинарно изживяване и са предназначени както за ценители на храната, така и за ентусиасти.

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.