Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
ALT ALT

Vogue и Lavazza превръщат блясъка в злато

Започнете Седмицата на модата в Милано с бляскава закуска в Flagship Store на Lavazza.

От екипа на Lavazza 2/3 минути

Седмицата на модата в Милано е много повече от ексклузивни дрехи и мода, важна е атмосферата. Седем дни, в които вдишвате блясък и тенденции във всяко кътче на този епицентър на италианската мода. Тъй като ние самите сме пионери, Lavazza също иска да бъде част от това.

Ето защо, заедно с Vogue.it, създадохме събитията The Seven Shapes of Breakfast. Вдъхновени от най-новите тенденции в храните, създадохме седем различни менюта за закуска: уникална и вкусна рецепта за всеки ден от Седмицата на модата в Милано. От кафеварка с тако гъба до еспресо с препечен бриош с ванилово масло, както и хайвер с кафе, нашата цел беше да помогнем на моделиерите по цял свят да започнат деня си с изключителна чаша кафе и единствена по рода си храна, с любезното съдействие на Lavazza и Vogue.it!

             

Събитието се провежда в първия ни Flagship Store в Милано, чието откриване е заедно с това блестящо световно събитие през 2017 г. Всяка създадена рецепта се превръща в малка естетическа композиция, която е фотографирана и представена в галерията на Vogue.it.

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.