Вече 64 години живея в с. Катуан, в района на Паксонг, и принадлежа към земеделската общност, в която отглеждането на кафе съставлява 90% от всичките ни дейности; аз самият работя с кафето.
Публикувано на 28 март 18
Вече 64 години живея в с. Катуан, в района на Паксонг, и принадлежа към земеделската общност, в която отглеждането на кафе съставлява 90% от всичките ни дейности; аз самият работя с кафето.
Кафето, което садим в този район, се търси по целия свят, то е добър продукт, с хубав вкус и затова си сътрудничим с Olam и Lavazza за подобряване на практиките на отглеждане и преработка на кафе.
В момента се занимаваме с проблеми, свързани с климатичните промени, които убиват растенията и увреждат качеството им. Целта е да се намалят емисиите на въглероден диоксид - добрата производителност зависи от чистия въздух.
Аз лично съм поел отговорността всеки ден да опазвам живителността и благосъстоянието на Земята, да я развивам и да я подобрявам.
Всеки тук иска природата винаги да е около нас, да не бъде унищожена. Затова и работим по устойчив начин, за да способстваме за нейното обогатяване.
Сомбун Садж Букеа е едно от лицата в календара за 2017 г. на Lavazza „Ние сме това, което изживяваме"