Back
ПРОДУКТИ
COLLECTIONS
КАФЕ
КАФЕ МАШИНИ И КАФЕВАРКИ
ИСТОРИИ ОТ LAVAZZA
alt alt

ПАРТНЬОРСТВО ЗА ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ

След 20 години сътрудничество Lavazza е най-дългогодишната партньорска компания на Save the Children.

От екипа на Lavazza 2/3 минути

В продължение на 20 години Фондация „Lavazza“ работи със Save the Children, организацията за хуманитарна помощ, за да подобри живота на младите момчета и момичета чрез по-добро образование, здравеопазване и икономически възможности. 

Тази организация с нестопанска цел, с 25 000 отдадени служители в 122 държави, се бори повече от 100 години, за да спасява деца в риск и да им гарантира бъдеще. 

От 2001 г. Lavazza и Save the Children си сътрудничат по различни инициативи в девет различни държави: Италия, Йемен, Индонезия, Непал, Индия, Кот д'Ивоар, Китай, Виетнам и Мианмар. Тези инициативи се фокусират основно върху смекчаване на извънредни ситуации, насърчаване на здравето на майките и техните деца, подкрепа на младежите и посрещане на непълнолетни мигранти.  

В първите години това партньорство първоначално се фокусира върху предоставянето на подкрепа на момичета, деца, млади хора и семейства, които са преживели конфликти, спешни хуманитарни ситуации или трудности, като земетресенията в Централна Италия и Непал и цунамито в Индонезия. След това започва да подкрепя развитието на програми за здравеопазване и хранене в развиващите се страни, като Индия, Етиопия и Мианмар.  

С течение на времето това партньорство се засилва чрез подкрепата му на програми за защита на правата на децата и тяхното одобрение на Правата на децата и бизнес принципите, първият цялостен набор от принципи, които да насочват компаниите към пълния набор от действия, които могат да предприемат на работното място, на пазара и в общността, за да зачитат и подкрепят правата на децата.

ПАРТНЬОРСТВО ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ: НАШИТЕ ТЕКУЩИ ПРОЕКТИ

Понастоящем важна част от това дългогодишно партньорство е приносът му към международни програми, като New Horizons, насочени към предоставяне на професионално обучение на младите хора, което ще им помогне да намерят квалифицирана работа в бъдеще.  

A Cup of Learning, международна програма, изпълнявана от Lavazza, също е част от тази инициатива чрез прякото участие на нашите експерти, които предоставят своите ноу-хау и енергия чрез теоретични и практически елементи от първа ръка в областта, за да станат професионални баристи, на 120 млади хора, които вече са получили професионален сертификат. 

Ние в Lavazza силно вярваме, че всяко дете има право да расте здраво и в безопасни условия и нашето дългогодишно партньорство със Save the Children потвърждава това. По-важното е, че това партньорство е ключово за трансформацията на живота на хиляди деца, които, благодарение на възможността да получат образование, сега имат различен възглед за живота.

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.