Разпознаваемост

Изборът на Lavazza ви прави разпознаваеми.

Изкуството на кафето, изразено по хиляди начини

Изживяването при пиене на кафе започва с чашата за еспресо и достига своя епогей при досега на напитката с небцето, но за удоволствието играе роля и цялата заобикаляща клиента среда. За усъвършенстване на дейността и услугите си, всички видове бизнеси могат да се възползват от внимателния подход към качеството и дизайна, характерен за Lavazzа.

Аксесоари за обзавеждане, професионално облекло, други аксесоари. Уникални колекции, които придават отличително очарование на обкръжаващата среда и създават изискана атмосфера с фокус върху качеството.

Нов свят с всяко кафе
Когато избирате дадено кафе, предлагано от Lavazza, вие не просто проявявате предпочитание към даден вкус, а се потапяте в цялостния свят на това кафе. Отчетлив стил, дизайн и материали за бара, масата и оформлението на интериора.
Kafa: спонтанно превъзходство
Уникално и висококачествено кафе, което расте спонтанно и произхожда от първите кафеени растения в света.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
¡Tierra! Устойчивост със сертификат

Колекция от блендове, подбрани за перфектен синтез между най-изтънчените отличителни характеристики на районите, от които произхождат.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Класически специалитети: специални по традиция

Интензивни и балансирани, специалитетите на Lavazza са най-чистото проявление на италианската традиция в еспресото. Рекламните стендове и предлаганите материали са плод на сливането между страст и разум.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Класика: класиката винаги е на мода

В основата на „Произведено в Италия” стои насладата за небцето и окото: непогрешимият аромат на италианското еспресо, което завладя света.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ