Training Center Training Center

Training Center

Най-голямата мрежа от училища за кафе в света.

Нашата мисия е да разпространяваме еспресото и кафе културата по целия свят. Нашата визия е да станем отправна точка за хората от кафе индустрията.

Training Center на Lavazza разполага с най-голямата мрежа за обучение относно кафето: 7 офиса в Италия, 47 по целия свят, посветени както на професионалисти, така и на любители на кафето. 

УЧИЛИЩЕ ЗА КАФЕ

Нашият учебен център е истински университет за кафето: организираме курсове за обучение на баристи, кетъринг персонал, екипи за продажби, дистрибутори, новоназначени служители, журналисти и лидери на общественото мнение.

КАФЕ ИЗЖИВЯВАНЕ


От ботаника до дизайн на кафе, до изкуството да се приготвя истинско италианско кафе, в Training Center ще намерите много повече за вкуса, отколкото сте очаквали: истинско пътешествие, за да откриете този прекрасен свят, ръководено от нашите експерти.  

Предлагаме курсове за професионалисти по методи на приготвяне на кафе – от най-традиционните до най-иновативните.

Очевидно фокусът е върху приготвянето на ЕСПРЕСО, най-доброто италианско кафе. Основните му характеристики са компактен каймак с плътен вкус и интензивен аромат. Пиенето на еспресо е цялостно сетивно изживяване, включващо зрение, мирис и вкус.

КОРЕНИТЕ НА КАФЕТО: ОТКЪДЕ ИДВА КАФЕТО

Ние искахме да почетем историческите корени на този уникален продукт. Coffee Roots е пътуване към корените на кафето, магическото зърно, изминало своя път до западния свят, като се изследва значението му в различните култури. 
 
Проектът, който се превърна и в книга, написана от „гастрономада“-журналист Виторио Кастелани (с псевдоним Шеф Кумале), изследва хилядите начини, по които кафето е адаптирано към вкусовете и навиците на много различни хора, които го пият всеки ден. 
 
Въпреки че еспресото е „универсалният език на кафето на пет континента, всяка страна има собствени „местни диалекти“, съществуващи и до днес: ритуали, церемонии, навици и начини за пиене кафе, свързани с индивидуалните традиции“ (Шеф Кумале).

COFFEE DESIGN

За истинско творческо изживяване на Lavazza. 

Coffee Design е дизайн на хранителен продукт, приложен към кафето: сфера, която до преди няколко години не съществуваше и която Lavazza превърна в истинско изкуство. 

Създаваме иновативни продукти, експериментираме с нови комбинации от вкусове и разработваме нови инструменти за приготвяне и поднасяне на кафе. Иновацията и опитът на Lavazza са основната отправна точка за тези невероятни творения.

РецептиПрибори за хранене


НАШАТА СВЕТОВНА МРЕЖА

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.