Lavazza е не само превъзходството на италианското кафе, но и най-доброто изживяване с италианско кафе във всичките му форми. 

 

 

Това е безкрайна история на качество, вкус и иновации, започваща от Торино и достигаща до останалия свят.

Кафе изживяването с Lavazza, е не просто италианската версия на местните кафета, а празник на различните начини на приготвяне и консумация на кафе, създадени и интерпретирани от лидера на италианското еспресо. 

 

 

Където и да сте и какъвто и да е начинът ви на пиене на кафе, с Lavazza винаги можете да намерите своето „more than italian“ кафе, в което да се влюбите.

 

 

 

Lavazza предлага не само отлично италианско кафе, но и най-доброто италианско кафе изживяване във всичките му форми, от днес и в нови алуминиеви капсули, съвместими с машини Nespresso Original* .

 

 

Цялото майсторство на Lavazza в една уникална капсула. Възможно ли е? Да, възможно е. Най-класическата италианска гама еспресо се предлага в нови капсули, съвместими с машини Nespresso Original* и изработени от алуминий с нулеви емисии на CO2. Това позволява на кафето да запази своите аромати и качество за дълго време и да ги освободи, когато пожелаете.

 

*Капсулата не е съвместима с машини Nespresso Vertuo. Търговските марки Nespresso Original и Nespresso Vertuo са собственост на трета страна, която не е свързана с Luigi Lavazza SpA

 

Без значение как се наслаждавате на кафето си, Lavazza може да предложи идеалния избор за Вас.

 

Открийте нашите най-добри разновидности на нови съвместими алуминиеви капсули
Lvz-MTI-oro-NCC-BU-m

Qualità Oro - нашата перфектна хармония от 1956 г., сега в съвместима капсула

Насладете се на перфектната симфония от най-добрите кафеени зърна Aрабика, богати на плодови и флорални нотки. Всичко това е Qualità Oro, истинската същност на стила.

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ
Lavazza-More-than-italian-NCC-m

Espresso Maestro Classico

 

Classico, чисто майсторство. Отнема време, за да се превърне в класика. Потопете се в тези зърнени нотки, балансирани с малко киселинност. Черпейки вдъхновение от италианските оживени градове, използваната селекция, смесване и печене е чист израз на майсторство.

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ

Има много опции, които да опитате. 

 Открийте нашата гама и изберете своя фаворит

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ
Lavazza--More-than-italian--coffee-hacks-m

Приготвянето е също толкова важно, колкото и ритуалите за пиене.

За всяко кафе Lavazza препоръчва специален трик, с който да се разкрият най-добрите му качества.

Гледайте внимателно и станете бариста у дома.