Училище за кафеЗа професионалистите в кетъринг индустрията Учебният център Lavazza е насока и индикатор за качество, по който да се равняват. Той предлага идеални решения - уроци, опреснителни курсове, пътеки за обучение - за тези, които са избрали да превърнат своята страст към кафето в професия.


Култура на пиенето на кафе
Най-голямото учебно заведение в света, утвърждаващо еспресо културата, предлага програма за обучение и образование по дегустация. Научавате всичко необходимо - тайните на кафето, историята му, как да го приготвите и методи за дегустация, за да станете завършен ценител на най-консумираната в света напитка след водата.
Експертен съвет
Знанието за кафето не означава само добро познаване на свойствата и произхода му, но и подготвеност за консултиране на професионалистите в сектора, за да развият своите умения. За техническите съветници на Lavazza компетентността, отличните знания и достоверността лежат в основата на взаимоотношения им с клиентите.
Операции и управление
Баристата вече не е само технически умел специалист, той е и най-вече мениджър. Освен задълбочените си теоретични и практически познания за кафето, те също управляват заведенията, контролират разходите и създават лоялност към клиентите. Истинският професионалист знае тайните за перфектно извличане на кафе, но и как да управлява своето търговско пространство, предлаганите продукти, използваните инструменти и преди всичко своя оборот.