¡Tierra! Селекция

С интензивен и плодов аромат с намек за млечен шоколад.

  • ПРЕМИУМ БЛЕНД
Перфектен баланс между аромат и вкус
Умелата селекция и комбинирането на кафе от най-добри източници изграждат този уникален бленд, съчетаващ сладки нотки с деликатни аромати на свежи цветя и плодове, с намек за шоколад. Така се постига перфектният баланс между аромати и вкусове. За подсилване на аромата на бленда зърната биват прецизно изпечени, като устойчивото качество 365 дни в годината се гарантира с внимателни и редовни проверки.
Четири добри причини да изберете ¡TIERRA!
Устойчивост
Lavazza ¡TIERRA! е резултат от етичния ангажимент на Lavazza за устойчиво развитие, в сътрудничество с Rainforest Alliance (Алианса за тропическите гори) - неправителствена организация, която подпомага правата и благосъстоянието на работническите общности, която удостоверява, че фермите отговарят на строги социални и екологични стандарти.
Качество
Изборът на Lavazza ¡TIERRA! означава, че може да гарантирате продукт с най-високо качество, благодарение на произхода на бленда, неговото приготовление, внимателния подбор на най-добрите зърна кафе, и перфектно балансираното изпичане на зърната отвън навътре.
Разнообразие
Блендовете Lavazza ¡TIERRA! се предлагат като еспресо и филтърно кафе, за да задоволят всички вкусове, по всяко време на деня, и в различни размери, за истинските ценители на кафето.
Многоетничност
Проектът Lavazza ¡Tierra! е работил с няколко малки общности на производители в Етиопия, Виетнам, Бразилия, Индия, Перу, Хондурас и Колумбия.
Уникален бленд от 100% арабика
  • 100% арабика

    СЪСТАВ

  • Сетимо Торинезе, Италия

    ОБРАБОТКА

tierra-selection-banner-m
ПРОФИЛ И ИЗПИЧАНЕ
Прецизно изпичане за подсилен аромат
Ароматни нотки
Цветя
Сушени плодове
Изпичане Деликатно
Бразилия

Кафето расте във високите части на планините на района (900-1300 м), където зимите са сухи и студени. То се суши на слънце върху характерните местни „дворове“.

100% от устойчиво земеделие

¡Tierra! Selection е кафе от ферми, които са 100% сертифицирани от Rainforest Alliance (Алианса за тропическите гори).