НОВО

La Reserva de ¡Tierra! Colombia 100% Арабика

Много ароматна смес с нотки на тропически плодове, кора от лайм и жасмин.

 • ПЪРВОКЛАСЕН БЛЕНД ЕСПРЕСО
Превъзходен бленд с изискан вкус

Ароматната хармония и мекият вкус са подсилени от типичната сладост с изискана киселинност и богато тяло. Нотки на тропически плодове, съчетани с аромата на кора от лайм и цвят жасмин, със сладък ликьорен послевкус. Изпичането е продължително, деликатно и „нежно“ благодарение на традиционния барабанен метод, който запазва ароматите и гарантира траен вкус.    

tierra-brasile-100-banner-m
Уникален бленд от измита колумбийска Арабика.
  bollo_tostatura_lenta
 • 100% арабика

  СЪСТАВ НА БЛЕНДА

 • Мета, Антиокия и Уила

  ПРОИЗХОД НА КАФЕТО

 • Деликатно

  ИЗПИЧАНЕ

ПРОФИЛ
Ароматни нотки
Тропически плодове
Кора от лайм
Жасмин
Ароматна област Много ароматно
LRDT_ESP_COL_1000_wheels-m
Зад всяка една чаша стои история за устойчивост

La Reserva de ¡Tierra! Colombia съдържа кафе от района Мета, където въоръженият конфликт прекъсна за дълго време отглеждането на кафе. Фондация „Lavazza“ подкрепя повече от 100 фермерски семейства за възстановяване на плантациите, подобряване на качеството и производителността на кафето и създаване на устойчиви условия на труд.

Отглеждано по устойчив начин

La Reserva de ¡Tierra! Colombia съдържа 30% отглеждано устойчиво кафе в сертифицирани от Rainforest Alliance ферми.

Всички основателни причини да изберете La Reserva de ¡Tierra!

Устойчивост
La Reserva de ¡Tierra! на Lavazza е резултат от етичния ангажимент на Lavazza за устойчиво развитие в сътрудничество с Rainforest Alliance (Алианса за тропическите гори) – неправителствена организация, насърчаваща правата и благосъстоянието на работническите общности, като сертифицира ферми, които трябва да отговарят на строги социални и екологични стандарти.
Приготвено с грижа
Избирайки La Reserva de ¡Tierra! на Lavazza означава, че може да гарантирате продукт от най-високо качество благодарение на старателното търсене на най-добрите зърна кафе, подбрания произход на бленда и прецизното приготвяне на зърната.
Майсторство
Кафето La Reserva de ¡Tierra! се смесва и се изпича старателно посредством комбинация от традиционен барабанен метод и въздушна конвекция. Чрез нашето „нежно“ изпичане гарантираме дълготраен вкус и запазване на ароматите.
Гамата La Reserva de ¡Tierra!

Блендовете La Reserva de ¡TIERRA! на Lavazza се предлагат като еспресо, филтърно кафе и капсули Blue, за да задоволят всички вкусове по всяко време на деня и в различни размери за истинските ценители на кафето.

ОТКРИЙТЕ ГАМАТА