Бленд La Reserva de ¡Tierra! Brasile

Интензивен вкус с нотки на черен шоколад, лешници и тръстикова захар.

 • ПЪРВОКЛАСЕН БЛЕНД ЕСПРЕСО
Превъзходен бленд с изискан вкус

Първокласен бленд от висококачествена бразилска натурална и полумита Арабика и „Конийон“, фина и внимателно подбрана измита Робуста, която подсилва интензитета на еспресото. Перфектен баланс между нотки на черен шоколад, лешници и тръстикова захар, с плътен и завършен вкус. Изпичането е продължително, деликатно и „нежно“ благодарение на традиционния барабанен метод, който запазва ароматите и гарантира траен вкус.

Превъзходен бленд от бразилски произход, натурална и полумита Арабика и измита Робуста Конийон
  bollo_tostatura_lenta
 • 70% Арабика и 30% Робуста

  СЪСТАВ НА БЛЕНДА

 • Натурален произход от Ламбари, Сул де Минас Cereja Descascada и Еспирито Санто Конийон

  ПРОИЗХОД НА КАФЕТО

 • Деликатно

  ИЗПИЧАНЕ

tierra-brasile-100-banner-m
ПРОФИЛ
Ароматни нотки
Черен шоколад
Лешници
Захарна тръстика
Ароматен район Открояващ се вкус
LRDT_ESP_BRAS_BLEND_1000_wheels-m
Зад всяка една чаша стои история за устойчивост

La Reserva de ¡Tierra! Brasile съдържа кафе от Ламбари, Минас Гераис, където фондация „Lavazza“ подкрепя повече от 35 общности от дребни производители на кафе, като им помага да усвоят селскостопански техники за подобряване на качеството на кафето, улесняване на достъпа до пазара и справяне с изменението на климата.

Отглеждано по устойчив начин

La Reserva de ¡Tierra! Brasile 100% Арабика съдържа 80% устойчиво отглеждано кафе във ферми, сертифицирани от Rainforest Alliance.

Всички основателни причини да изберете La Reserva de ¡Tierra!

Устойчивост
La Reserva de ¡Tierra! на Lavazza е резултат от етичния ангажимент на Lavazza за устойчиво развитие в сътрудничество с Rainforest Alliance (Алианса за тропическите гори) – неправителствена организация, насърчаваща правата и благосъстоянието на работническите общности, като сертифицира ферми, които трябва да отговарят на строги социални и екологични стандарти.
Приготвено с грижа
Избирайки La Reserva de ¡Tierra! на Lavazza означава, че може да гарантирате продукт от най-високо качество благодарение на старателното търсене на най-добрите зърна кафе, подбрания произход на бленда и прецизното приготвяне на зърната.
Майсторство
Кафето La Reserva de ¡Tierra! се смесва и се изпича старателно посредством комбинация от традиционен барабанен метод и въздушна конвекция. Чрез нашето „нежно“ изпичане гарантираме дълготраен вкус и запазване на ароматите.
Гамата La Reserva de ¡Tierra!

Блендовете La Reserva de ¡TIERRA! на Lavazza се предлагат като еспресо, филтърно кафе и капсули Blue, за да задоволят всички вкусове по всяко време на деня и в различни размери за истинските ценители на кафето.

ОТКРИЙТЕ ГАМАТА