La Reserva de ¡Tierra! Selection 100% Арабика

Ароматна с нотки на цветя, бадеми и млечен шоколад.

 • ПЪРВОКЛАСЕН БЛЕНД ЕСПРЕСО
Перфектен баланс между аромат и вкус

Първокласен бленд от висококачествена натурална и измита Арабика от Централна и Южна Америка. Перфектен баланс между нотки на цвят жасмин, бадеми и млечен шоколад, средно плътно тяло и деликатен вкус. Благодарение на продължителна и „нежна“ барабанна система за изпичане, идеална за еспресо, ароматите на кафето се засилват и запазват.

Уникален бленд от натурална и измита Арабика
  bollo_tostatura_lenta
 • 100% арабика

  СЪСТАВ НА БЛЕНДА

 • Селекция от Централна и Южна Америка

  ПРОИЗХОД НА КАФЕТО

 • Деликатно

  ИЗПИЧАНЕ

tierra-selection-banner-m
ПРОФИЛ
Ароматни нотки
Жасмин
Бадеми
Млечен шоколад
Ароматен район Ароматен/балансиран вкус
LRDT_ESP_SELECT_1000_wheels-m
Зад всяка една чаша стои история за устойчивост

La Reserva de ¡Tierra! Selection съдържа кафе от департамента Хинотега (Никарагуа), където Lavazza подкрепя повече от 25 общности на дребни производители на кафе чрез специализирано обучение и техническа помощ, насърчавайки приемането на устойчиви земеделски практики за повишаване на качеството и производителността на кафето, подобрявайки благосъстоянието на земеделските производители и местните общности.

Отглеждано по устойчив начин

La Reserva de ¡Tierra! Selection съдържа 100% устойчиво отглеждано кафе във ферми, сертифицирани от Rainforest Alliance.

Всички основателни причини да изберете La Reserva de ¡Tierra!

Устойчивост
La Reserva de ¡Tierra! на Lavazza е резултат от етичния ангажимент на Lavazza за устойчиво развитие в сътрудничество с Rainforest Alliance (Алианса за тропическите гори) – неправителствена организация, насърчаваща правата и благосъстоянието на работническите общности, като сертифицира ферми, които трябва да отговарят на строги социални и екологични стандарти.
Приготвено с грижа
Избирайки La Reserva de ¡Tierra! на Lavazza означава, че може да гарантирате продукт от най-високо качество благодарение на старателното търсене на най-добрите зърна кафе, подбрания произход на бленда и прецизното приготвяне на зърната.
Майсторство
Кафето La Reserva de ¡Tierra! се смесва и се изпича старателно посредством комбинация от традиционен барабанен метод и въздушна конвекция. Чрез нашето „нежно“ изпичане гарантираме дълготраен вкус и запазване на ароматите.
Гамата La Reserva de ¡Tierra!

Блендовете La Reserva de ¡TIERRA! на Lavazza се предлагат като еспресо, филтърно кафе и капсули Blue, за да задоволят всички вкусове по всяко време на деня и в различни размери за истинските ценители на кафето.

ОТКРИЙТЕ ГАМАТА