La Reserva de ¡Tierra! Alteco Bio-organic

Балансиран кадифен и устойчив вкус. Нотки на мед, сушени плодове и шоколад.

 • Органичен бленд еспресо
Професионална органична гама

На есперанто, езикът, създаден да обедини хората, „Alteco“ означава „надморска височина”. Също и La Reserva de ¡Tierra!  Кафето Alteco обединява, оценявано заради своя вкус, етика и зачитане на околната среда, защото то е 100% продукт на органичното земеделие.

 

La Reserva de ¡Tierra!  Alteco е първокласен бленд от висококачествена Арабика и Робуста от незамърсени планински плантации в Централна, Южна Америка и Африка, които практикуват органично земеделие и спазват принципите на екологична устойчивост съгласно стандартите на Rainforest Alliance. Перфектен баланс между нотки на мед, сушени плодове, шоколадов финал, с плътен и интензивен вкус. Благодарение на специален метод на изпичане, ароматите на кафето се запазват и подобряват.

ОРГАНИЧНО
Отглеждаме растенията в хармония с природата, зачитайки устойчивостта на околната среда и развитието на местните общности.

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО
Запазваме качеството на La Reserva de ¡Tierra! Alteco, като избягваме контакт с неорганично култивирани зърна.

ПРОСЛЕДИМОСТ
La Reserva de ¡Tierra! Alteco се опакова, съхранява и изпраща съгласно стандартите на Rainforest Alliance за органични блендове.

Превъзходен бленд Арабика–Робуста от ценен органичен произход
  bollo_tostatura_lenta
 • 60% Арабика и 40% Робуста

  СЪСТАВ НА БЛЕНДА

 • Централна–Южна Америка и Африка

  ПРОИЗХОД

 • Деликатно

  ИЗПИЧАНЕ

alteco-banner-m
ПРОФИЛ
Ароматни нотки
Сушени плодове
Мед
Шоколад
Ароматен район Балансирано
LRDT_ESP_ALT_BIO_1000_wheels-m
Зад всяка една чаша стои история за устойчивост

По произход La Reserva de ¡Tierra! Alteco съдържа кафе от района на Чиапас (Мексико), където фондация „Lavazza“ подкрепя повече от 900 земеделски производители чрез обучения за устойчиви земеделски практики за подобряване на качеството на кафето и чрез обновяване на плантациите с подобрени сортове разсад за кафе, за увеличаване на производителността на кафето и устойчивостта на изменението на климата. 

100% от органично земеделие

La Reserva de ¡Tierra! Alteco се доставя от ферми, сертифицирани от Rainforest Alliance, където кафето се отглежда устойчиво и се практикува органично земеделие. Научете повече на ra.org.

Всички основателни причини да изберете La Reserva de ¡Tierra!

Устойчивост
La Reserva de ¡Tierra! на Lavazza е резултат от етичния ангажимент на Lavazza за устойчиво развитие в сътрудничество с Rainforest Alliance (Алианса за тропическите гори) – неправителствена организация, насърчаваща правата и благосъстоянието на работническите общности, като сертифицира ферми, които трябва да отговарят на строги социални и екологични стандарти.
Приготвено с грижа
Избирайки La Reserva de ¡Tierra! на Lavazza означава, че може да гарантирате продукт от най-високо качество благодарение на старателното търсене на най-добрите зърна кафе, подбрания произход на бленда и прецизното приготвяне на зърната.
Майсторство
Кафето La Reserva de ¡Tierra! се смесва и се изпича старателно посредством комбинация от традиционен барабанен метод и въздушна конвекция. Чрез нашето „нежно“ изпичане гарантираме дълготраен вкус и запазване на ароматите.
Гамата La Reserva de ¡Tierra!

Блендовете La Reserva de ¡TIERRA! на Lavazza се предлагат като еспресо, филтърно кафе и капсули Blue, за да задоволят всички вкусове по всяко време на деня и в различни размери за истинските ценители на кафето.

ОТКРИЙТЕ ГАМАТА