Business
РЕШЕНИЯ ЗА ХРАНИТЕЛНИ УСЛУГИ
@БИЗНЕС РЕШЕНИЯ
alt alt

ЗНАЧЕНИЕТО НА КАФЕТО В ТЕЗИ ВРЕМЕНА

Интелигентната работа доведе до преоткриването на малките удоволствия, особено в света на кафето.

5 минути

Извънредната ситуация с коронавируса потопи обществото ни в бързо усвояване на практики за дистанционна работа. Това беше основна движеща сила за ускоряване на процеса на цифровизация и в резултат на това нашият начин на работа стана по-умен, както и нашите кафе паузи. 

По време на този бурен период ритуалът на  кафе паузата се разви значително. Въпреки че остава важна част от ежедневния ритуал на повечето хора, той се превърна и в нещо като удоволствие, начин да се поглезите след дълъг ден дистанционна работа. Това се превърна в една от най-очакваните ежедневни развлекателни дейности.

Дистанционната работа ни подтикна да намерим нови и креативни начини за споделяне на ежедневни моменти през екрана. Тъй като вече не можем да се срещаме в бара, за да се насладим на чаша хубаво кафе с нашите колеги, се появи навикът за виртуално кафе, за да можем да продължим да участваме в свещения офис ритуал – кафе паузата по средата на деня.

КАК ПАНДЕМИЯТА ПОВЛИЯ НА ЕЖЕДНЕВНИЯ НИ ЖИВОТ

Интелигентната работа коренно промени ежедневните ни навици, включително тези, свързани с консумацията на кафе, особено сред италианците.

В миналото нашата чаша кафе преди работа се консумираше в движение и изправено положение.  Сега ритуалът по приготвяне на първото кафе за деня представлява важен момент за споделяне.  Преди пандемията прекарвахме толкова много време, погълнати от натоварения си живот, но интелигентната работа ни накара да преоткрием навиците, от които сме отвикнали от известно време, като например отделянето на време сутрин, за да се насладим наистина на любимата си чаша кафе. 

КАК ИНТЕЛИГЕНТНАТА РАБОТА ПРОМЕНИ ЕЖЕДНЕВНИТЕ НИ НАВИЦИ

Интелигентната работа насърчи подхода ни към нови вкусове, направи възможно преоткриването на вкуса на приготвянето на домашно кафе. Тези минути, възстановени преди започване на работа, сега се използват за приготвяне на рецепти, достойни за най-добрите барове.

С малко повече време, възможностите ни за кафе са безкрайни.

Сега можете да се насладите на вашето кафе (късо, дълго, горещо или студено макиато, безкофеиново, горчиво, в голяма чаша, в стъклена чаша, студено или със сметана) по всяко време на деня и толкова често, колкото желаете.

ИЗГРАДЕНИ НОВИ НАВИЦИ

Дистанционната работа също е свидетел на раждането на друга тенденция: създаване на идеалния кът за кафе у дома.

Сега има голям фокус върху създаването на истинско пространство у дома, за да се наслаждавате на кафе паузата. Този кът за кафе може да включва кафеварка или кафе машина, чаши с всякакъв размер, лъжички, чинийки, контейнери за капсули и мляно кафе, захар и набухватели за закуски и бисквити и, не на последно място – висококачествено кафе.

Независимо дали се наслаждавате на така необходимата чаша кафе, първото нещо сутрин, или правите така необходимата следобедна пауза за кафе, новото нормално ни доведе до нови начини да се наслаждаваме на приятна кафе пауза в пълно спокойствие.

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.