Lavazza Èspression
Кафе и стил Lavazza по света.


Италианско превъзходство по света: баровете Ви предлагат възможност да се отпуснете, сами или в компания, и да се насладите на специално кафе. Топлата, съвременна атмосфера е идеалното място да се насладите на най-доброто от кафето във всичките му форми: от класическите специалитети, като еспресо и капучино, до по-уникалните разновидности.

Продукти
Класическа Lavazza
Най-добрата форма на незаменимото. Асортиментът от страхотни класически кафе блендове, като тези за еспресо и капучино, вече е разширен с допълнително въздействащи варианти, като ароматизирания марокански вариант.
Лакомства & шоколад
Изкушение, на което не може да се устои. Не само кафе, но и сметана, лешник и шоколад, за да се задоволи желанието за сладост дори на най-претенциозните небца.
Свежест
Където сладостта и свежестта се срещат. Плодове, зеленчуци и кисело мляко са в основата на смутитата и коктейлите за здравословна, свежа и ободряваща почивка.
Свежо
За тези, които търсят хладно освежаване с аромат на кафе. Мляко, сметана, сладолед, шоколад: много блендове, чийто невероятен вкус се запазва и когато са охладени, ще Ви освежат при високи температури.