Нашите ценности


Историята на Lavazza е на бизнес, който в продължение на над 120 години следва визия с фокус върху страстта към работата, любовта към продукта и уважението към земята. Тези ценности са ДНК-то на Lavazza от основаването ѝ през 1895 г. и се поддържат от четири поколения предприемачи.

Всеки член на семейството, работил в компанията, е съдействал за нейната еволюция в това, което е днес, но тя все още е вярна на страстта и иновативността, наследени от Луиджи Лаваца.

„Бизнес трябва да се прави със сърце“
по думите на Емилио Лаваца
Това е духът, който ни позволи да разширим компанията през годините: нашият начин на правене на бизнес е пример за устойчивост в най-пълния смисъл на думата. Това е качество, изградено и споделено с всички, които сме срещнали, като се започне с нашите служители и местата, в които работим.
Lavazza дори инвестира в развитието на държавите, в които работи.

В продължение на повече от десет години работим пряко и поддържаме проекти за устойчиво развитие в подкрепа на местните общности в Централна и Южна Америка, Африка и Азия, като помагаме на малките производители на кафе с програми за подобряване на местната икономика, живота на общността (училище, условия на труд) и опазването на околната среда.


Това са качествата, залегнали в ценностите на компанията ден след ден, които ни осигуряват световно признание за върхови резултати, не само в производството на първокласно кафе, но и вследствие нашия подход към работата и социална ангажираност.