LAVAZZA GROUP

Събуждайки по-добър свят всяка сутрин

Уважение към хората и околната среда. Това е най-пълният израз на ангажимента на нашето световно кафе семейство да прави света ни по-добро място всеки ден. 

Ние предлагаме продукти с превъзходно качество, получени чрез устойчив модел, базиран на иновация, страст и опит.  

НАШАТА МИСИЯ

Ние сме посветени на гарантирането на възможно най-доброто изживяване на кафето във всичките му форми, като по този начин винаги можем да предложим момент на наслада с перфектния продукт във всяка част на деня.

Искаме да ви предложим най-доброто кафе; ние правим това, като полагаме големи грижи за всеки аспект от веригата за доставки благодарение на постоянните усилия в областта на иновациите, научните изследвания и устойчивостта.

Целта на нашата група е да създаде устойчива стойност за нашите акционери, сътрудници, потребители и общностите, с които  работим, съчетавайки конкурентоспособност със социална и екологична отговорност. Това означава винаги да гарантираме, че продуктите са с най-добро качество, като същевременно поддържаме независимост и етични стандарти. 

НАШИЯТ ПОДХОД

Направихме иновациите отличителен белег на нашите предприемачески дейности и крайъгълен камък, за да продължим да предлагаме възможно най-доброто кафе във всичките му форми. От интуицията, белязала най-ранния успех на компанията — бленда от кафе — до разработването на иновативни решения за пакетирането; от първото еспресо, отпито в космоса до десетките индустриални патенти, Lavazza винаги е променяла коренно кафе културата със смелост, енергия и надеждност, модернизирайки традициите, за да предвиди нуждите на пазара и потребителите.

Този подход прониква във всички марки на Групата и създава споделена култура, основана на отговорни иновации, страст, почтеност и опит, които служат като насока при предлагането на превъзходно, качествено кафе.

Обслужване на клиенти

Имате ли нужда от помощ? Проверете раздела с често задавани въпроси или се свържете с нас.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН МАГАЗИН

Наслаждавайте се на автентичното изживяване с Lavazza в нашите магазини.