Innovation Center
Качеството не се контролира, то се „изгражда“.Процесът, водещ до отлично качество, е активен. Той се повтаря всеки ден и включва всички, работещи в Lavazza. Това са хора, които обичат професията си и не се спират при откриването на решение, а продължават да изследват процесите и непрекъснато да се учат. Хората винаги са били ключовият елемент в нашата работа, наред с иновативните, авангардни технологиии – като това е в основата на нашия метод на работа, още от времето, когато Луиджи Лаваца инвестира в най-модерните процеси за печене на кафе и въвежда иновативните опаковки за по-добро качество и продължителна годност.


Изследователска и развойна дейност
Всеки Lavazza бленд има добавена стойност, която прави нашата оферта уникална. Тази добавена стойност е резултат от изследвания, проучвания и иновации.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Нашите отдели
Кафе
Отделът за изследователска и развойна дейност управлява цялата кафе верига на Lavazza, като се започне от избора на метод за прибиране на реколтата.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Пакетиране
Непрекъснато търсим ефективни, екологично чисти материали и решения за защита на качеството и околната среда.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Системи
Нашите еспресо системи стават все по-популярни по целия свят, тъй като елиминират всички възможни грешки по време на екстракцията на кафето.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ