Прясно изпечено кафе
Традиция, която всеки може да види
Кафе, изпечено на място – за да се насладите на аромати от далечни земи, точно както Луиджи Лаваца в първия си магазин за хранителни стоки. Така оценявате аромата и текстурата още в магазина и избирате кой вкус да отнесете у дома.

Всички селекции са ексклузивни, скъпоценни, с високо качество и идват от страни от цял свят. Те се доставят сурови в магазина и се обработват с помощта на специална пекарна.
Бленд
Етиопия – Гватемала – Ел Салвадор: този бленд съчетава най-доброто от скъпоценния единичен произход на кафето: флорални аромати на етиопските и гватемалски кафета и шоколадовите видове на Ел Салвадор. Това е деликатно кафе с приятна киселинност на череша и пъпеш и сладък послевкус.
Кения
Gikanda-Kangocho; Kangocho означава „ъглово място“ и ето тук, на ъгловите тераси на един хълм в Кения, се отглежда това кафе. Вкусът му е деликатен с флорални нотки, дължащи се на „черешките“, които се измиват, зърната се отстраняват и ферментират, а след това се изсушават, което придава на кафето неговата сладост.
Ел Салвадор
Las Nubes: Това кафе идва от една от най-добрите ферми в Ел Салвадор, разположена в близост до вулкана Сан Ана, чиято лава се използва за наторяване на почвата. То е с богат и балансиран вкус на небцето, с приятна киселинност и нотки на млечен шоколад.
Гватемала
El Morito: Този бленд се произвежда от група дребни производители близо до Халапа, който те обработват с естествен метод. Кафето показва жива киселинност, която го прави свежо, с нотки на горски и други плодове и деликатно тяло.
Бразилия
Fazenda Progresso: La Fazenda Progresso култивира кафе едва от 2006 г. То се бере на ръка, зърната се изваждат от „черешките“ и се изсушават върху дървени дъски. Кафето е с плътен вкус, живо и балансирано, с нотки на шоколад и фъстъчено масло.