Crema e Gusto

Срещата на бразилска Арабика и африканска и азиатска Робуста води до плътно и ароматно еспресо, подсилено от сладки и шоколадови нотки, леко ароматизиранo. Абсолютно вкусно.

  • А MODO MIO
  • ESPRESSO
ИНТЕНЗИТЕТ 12
  • 16
Дълготраен и балансиран аромат, наситени нотки на натурален шоколад.
  • Арабика и робуста

    СЪСТАВ

  • Бразилия, Африка, Югоизточна Азия

    ПРОИЗХОД

  • Гатинара, Италия

    ОБРАБОТКА

caffe-capsule-crema-e-gusto-materia-prima-m-084.jpg
ПРОФИЛ И ИЗПИЧАНЕ
Хармоничен и кадифен
ВЪНШЕН ВИД
Златист каймак и топъл цвят

АРОМАТ
Интензивeн, с нотки на шоколад

ВКУС
Продължителен и балансиран

Ароматни нотки
Сушени плодове и шоколад
Интензитет 12 Много интензивно
Изпичане Средно
Технически данни
Произведенo за
Luigi Lavazza S.p.A. - Via Bologna, 32 - 10152 Torino - Италия.
Описание
Капсули смляно кафе за еднократна доза
Интензитет
12
Размер на опаковката
Опаковка от 16 капсули кафе
caffe-capsule-ambientate-cluster-m-547
ПРИГОТВЯНЕ

Lavazza преживяване в една капсула.

ОТКРИЙТЕ СИСТЕМАТА A MODO MIO
caffe-capsule-crema-e-gusto-esploso-top-522 esploso-capsula-center lavazza-esploso-capsula-bottom

Някои предложения за вечеря днес: нека тези рецепти ви вдъхновят!

MAGAZINE 15m
Кекс Панетоне с кафе и яйчен пунш

ТРУДНОСТ
ПОДГОТВЕТЕ ГО СЕГА
MAGAZINE 3H
Tарталети с кафе

ТРУДНОСТ
ПОДГОТВЕТЕ ГО СЕГА
MAGAZINE 15m
Еспресо Мартини

ТРУДНОСТ
ПОДГОТВЕТЕ ГО СЕГА
MAGAZINE 1H 20m
Кекс с ечемик

ТРУДНОСТ
ПОДГОТВЕТЕ ГО СЕГА
MAGAZINE 2H
Яйца, гъби и кафе

ТРУДНОСТ
ПОДГОТВЕТЕ ГО СЕГА
MAGAZINE 3H
Талиатели с кафе

ТРУДНОСТ
ПОДГОТВЕТЕ ГО СЕГА
MAGAZINE 40m
Кафеен чийзкейк с медено желе

ТРУДНОСТ
ПОДГОТВЕТЕ ГО СЕГА
MAGAZINE
Сгответе отлично

Сгответе отлично

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
MAGAZINE 10H
Хляб от Корасанска пшеница Kamut® с кафе

ТРУДНОСТ
ПОДГОТВЕТЕ ГО СЕГА
MAGAZINE 2H
Шоколадови фунийки с кафе

ТРУДНОСТ
ПОДГОТВЕТЕ ГО СЕГА