Работете с нас
Вижте нашите свободни работни места за служители.


Страстта, решителността, ангажираността, подготвеността и честността са принципите, които в продължение на четири поколения изграждат духа на Lavazza. Това са и нещата, които търсим във всеки желаещ да работи с нас, защото това означава да бъде част от семейството на Lavazza, споделящо едни и същи ценности.

В един екип всеки има своята роля. Всеки е важен за постигането на общата цел: съвършенството.
Luigi Lavazza
Нашият етичен кодекс за служители
През 2012 г. формулирахме нашите ценности в етичен кодекс, споделен чрез специални курсове за обучение с всички заинтересовани страни – служители и партньори. Оттогава молим всички служители, работещи с нас, да споделят нашата философия за устойчивост на околната и социалната среда, като подпишат етичния ни кодекс.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Присъединете се към Lavazza и израствайте с нас

В Lavazza вярваме в таланта. Затова предлагаме на всички наши служители възможността да развиват своя потенциал и да растат в рамките на компанията.

ПРЕДСТАВЕТЕ ВАШАТА ФИРМА

Новата централа Nuvola

Nuvola е името, избрано за подкрепяния от Lavazza проект за реконструкция, съвместно с градската управа на Торино, на мястото на бившия ТЕЦ Енел в район Аурора, една изначално индустриална, занаятчийска и жилищна област. Новият център за корпоративно управление обединява 600 служители на Lavazza в сграда с площ 2600 кв.м., проектирана не само като работна среда, но и като културно и социално средище.

Научете повече